Menu Close

A Contextual App mappák az alkalmazásokat a kezdőképernyőn hozzák, amikor előírja őket

már korábban „intelligens” alkalmazásindító volt az Androidon, néhány olyan hatalmas nevekből is, mint a Microsoft és a Yahoo. Ezek az indító indítók alapvetően előrejelzik azokat az alkalmazásokat, amelyeket egy adott időben igényelhet. A legtöbb ember azonban már a leggyakrabban használt alkalmazásait a ház képernyőjén tartja, tehát ez nem mindenki csésze sütemény. Ha azonban szereti, ha olyan alkalmazásokkal rendelkezik, amelyeket azonnal igényelhet a ház képernyőjén, akkor nem kell tovább váltania a preferált indítótól. Köszönet a TS-Apps előrehaladási csapatának és az új alkalmazásnak, az úgynevezett Contextual App Mappának.

Attól függően, hogy mit csinálsz egy megadott időben, vagy a napszakban, a kontextuális alkalmazásmappák teljesen eltérő alkalmazáskészleteket mutathatnak meg. Ezen kívül a ház képernyőjén ül, mint bármilyen tipikus alkalmazás mappa. Ez nem csak egy kontextusban tudatos mappa, hanem beállíthatja, hogy mely alkalmazásokat szeretne látni a mappában konkrét események alapján. Mondjuk, összekapcsolt egy pár Bluetooth fejhallgatóval, így érdemes megnézni az összes zenéjét, valamint a videofelvételt. Egyéb események között szerepel egy adott Wi-Fi hálózathoz való kapcsolódás, telefonhívás stb. A legfontosabb alkalmazások mindig a ház képernyőjén vannak.

Olvassa el: zárja be az Android -eszköz képernyőjét a House gomb segítségével duplahome segítségével

Töltse le a kontextuális alkalmazás mappát

[GooglePlay url = ””/]
Állítsa be az alapértelmezett mappát

Amikor az alkalmazást első alkalommal mutatja be, ez megmutat néhány dolgot, mint amennyit meg lehet tenni, valamint az elsődleges oldalra leszáll. Az oldal alapvetően felsorolja az összes mappát, beleértve az alapértelmezett mappát, ha nincs kontextus alapú alkalmazás. Az alapértelmezett mappa beállításához érintse meg az alapértelmezett mappakártyát, és kezdje el azonnal kiválasztani a kívánt alkalmazások kiválasztását. Az alkalmazások szintén átrendezhetők, ha a három pontos túlcsorduló menü gombot érintik a kártyán, valamint a megrendelési műveletek lehetőséget.

Hozzon létre kontextuális mappákat

Alapértelmezés szerint az alkalmazásnak már van egy kontextuális mappája, annak alapján, hogy van -e be van -e csatlakoztatva a fejhallgató. Ez a mappát tartalmazza a telepített zenei alkalmazásokat, beleértve az FM rádiót. Még több alkalmazást is hozzáadhat ehhez a mappához, mint például a YouTube, ha csak megérinti, és kiválasztja az alkalmazásokat.

Lásd még: Használja ki az ujjlenyomat -leolvasóját, mint még soha az EasyHome -val

Egy új kontextuális mappa előállításához csak érintse meg a jobb alsó alsó alsó lévítő művelet gombot A + ikonnal. Ezután válassza ki a trigger -típust, amely alapján új alkalmazások jelennek meg. A választási lehetőségek között szerepel a hely, a Wi-Fi, a Bluetooth, valamint a napszak, valamint ezeknek a triggereknek a saját alkalmazásai is lehetnek a Wise mappában. Ha két kiváltó integrálást szeretne integrálni, akkor 1,99 dollárt kell fizetnie, ami nem rendkívül költséges, hogy mindent gondoljon. Ez akkor hasznos, ha vannak olyan speciális alkalmazások, amelyeket látni szeretne, amikor állítsuk be, hogy kapcsolódik a házához Wi-Fi-hez, valamint éjszakai idő van, de nem akkor, ha éjszakai idő van, és nem vagy otthon.

Miután a trigger kiválasztotta, válassza ki az alkalmazásokat, és érintse meg az alsó lebegő gombot a megerősítéshez. Most látnia kell a nemrégiben előállított kontextuális mappát az alkalmazás elsődleges oldalán. Néhány feltételes beállításnak, például a Wi-Fi-nek további tevékenységekre van szüksége. Ebben az esetben egy adott Wi-Fi hálózat kiválasztása. Pontosan ugyanazt a folyamatot megismételheti, ha alkalmazásokat szeretne hozzáadni a további triggerekhez.

Adjon hozzá kontextuális alkalmazás mappát a ház képernyőjéhez

Tehát beállította az összes mappát és a cuccokat, bár hol van a ház képernyőjén a kontextuális alkalmazás mappa, amelyet megígértek? Hozzáadhatja, mint egy widget hozzáadása. Hosszú nyomja meg a ház képernyőjén lévő üres területet, és válassza a kütyüket. Ezután koppintson, és tartsa be a Contextual App mappát, és húzza azt a ház képernyőjére. Ez ennyire egyszerű.

Ne hagyja ki: 3 parancsikon alkalmazás, hogy bármihez gyorsan hozzáférhessen

Téma a kontextuális mappa

Most, hogy van a mappája a ház képernyőjén, előfordulhat, hogy nem egyezik meg a ház képernyőjével. Az Androidon ez rendkívül sok lehetséges. Tehát, ha azt szeretné, hogy pontosan hogyan néz ki a kontextuális mappa, és érezze magát, akkor ezt megteheti, ha csak ismét megnyitja az alkalmazást, és megérinti a stílus ikont a műveleti sávban. Nagyon sok választási lehetőség van, beleértve a rács méretét, valamint a mappa hátterét, ikon témáit stb.

Olvassa el a következő
A képernyőfelbontás csökkentése növeli -e az akkumulátor élettartamát?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *