Menu Close

Hackit: Netbook gyűlölet?

Az eszköz blogjai az utolsó nap a TechCrunch, amely meghatározza, hogy a netbookok “csak nem elég nagyok”. composing a action publish hasn’t proven extremely difficult provided the number of factual errors in the original. Boing Boing Gadgets explains that the low-end of the spectrum that TC publish seems to cover are nearly impossible to purchase since they’re so outdated. A liliputing helyesen azt határozza meg, hogy a böngészési élmény összehasonlítása az iPhone-hoz nem érdemes figyelembe venni, hogy teljesen szoftveralkalmazási probléma. A laptop annyira megy, hogy javasolja a HP apró 1000, valamint a Samsung NC10, különösen a billentyűzet. A TechCrunch nem egyedül van véleményükben; Ezen a héten az Intel megadta, hogy az ultra hordozható modulok felhasználásával “finom volt egy óra”. A TechCrunch egy webes tablettát hoz létre, amely mostantól a blog-kommentárok kollektív bölcsességét használja. Úgy tűnik, mintha csak egy netbookot indítanak a prototípushoz.

A netbook piacát különböző okokból fedezzük, mint a legtöbb: alacsony alacsony költségük teszi az embereket sokkal jobban készen áll az eszközre. Az okostelefon költsége érdekében teljesen képes laptopot kapsz. The low performance doesn’t matter as much considering that we’re running different flavors of Linux that are much lighter than Windows. Az OSX86-ot futtató emberek azt teszik, hogy foglalkozzanak egy olyan piaccal, amelyet az Apple nem.

Mi a tapasztalata a netbookokkal? Van olyan, akit imádsz, vagy bosszantod a hiányosságaikat? A múltban lefedett tervek közé tartoznak az Acer Aspire One, Asus Eee PC, Dell Tiny 9, valamint az MSI szél.

[Fotó: Onken Bio-Pot]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *