Menu Close

Az EFS és az IMEI partíciók biztonsági mentése és visszaállítása a Galaxy S7

EFS és IMEI partíciók komoly jelentőséggel bírnak azok számára, akik keményen akarnak játszani Android -eszközükkel. Különösen akkor, ha a készüléket gyökerezi, és különféle testreszabott képeket/romokat villog. Gondolj csak arra, hogy villogott néhány divatos ROM -ot a készüléken, és a következő újraindításkor nem kezdeményezhet hívásokat vagy csatlakozhat az internethez. Nagyon súlyosbító lesz az ilyen kérdések kezelése.

A Samsung eszközökben az EFS partíció tárolja az IMEI -t, a vezeték nélküli eszköz MAC -címét, az alapsáv verzióját, a termékkódot, a rendszer ID -t és az NV adatokat. Tehát, ha az EFS partíciója megsérül a villogás során, akkor a kapcsolat problémáival szembesül. Néhány olyan hibák, mint például a „nem tudnak csatlakozni a hálózathoz” vagy „nem tudnak csatlakozni az internethez”, ezek közül néhány. Még az IMEI számot és az alapsáv adatait sem kaphatja meg az eszköz telefon szakaszában. Tehát ez jobb óvintézkedés az EFS és az IMEI partíciók készítésének készítéséhez.

Ma megmutatjuk, hogyan lehet biztonsági másolatot készíteni és visszaállítani az EFS és az IMEI partíciókat a Samsung Galaxy S7 és S7 Edge eszközökön. Használhatja ezt az oktatóanyagot más Samsung eszközökön, például az 5., az S6 és az S6 Edge -en is. Ennek a módszernek a követéséhez az eszközt gyökerezni kell. Ha nem gyökerezte a Galaxy S7/S7 élét, akkor az alábbi oktatóanyagot követheti.

Hogyan gyökerezzük a Galaxy S7/S7 élét

Biztonsági másolat és visszaállítja az EFS -t és az IMEI -t a Galaxy S7 -en

Töltse le a partíciók biztonsági másolatát és állítsa vissza az alkalmazást az alábbi Google Play Store linkről.
[GooglePlay url = ””/]

Nyissa meg az alkalmazást a Galaxy S7/S7 Edge okostelefonján.

A partíciók listájából válassza ki az EFS és a Radio Partíciókat. Kattintson a Letöltés gombra az EFS partíciók biztonsági másolatához az eszközén. Kérés esetén adjon meg SuperSu engedélyeket.

Most válassza ki az EFS formátumának biztonsági mentési helyét és biztonsági mentési formátumát.

Az EFS partíció visszaállításához csak érintse meg a menü ikonját (három függőleges pont) a jobb felső sarokban, és válassza a Partition visszaállítási lehetőséget.

Válassza ki a visszaállítani kívánt biztonsági mentést, és várjon, amíg a visszaállítás befejeződik.

Indítsa újra az eszközt a visszaállítás befejezése után.

Javasoljuk, hogy a biztonsági mentést a külső tároláson tárolja a sokkal több redundancia érdekében. Tehát nem könnyű biztonsági másolatot készíteni és visszaállítani az EFS partíciókat a Galaxy S7/S7 szélén?

Olvassa el a következő
Telepítsen 1000+ betűtípust a Samsung eszközökre (Nougat/Oreo)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *