Menu Close

A GALAXY MEGJEGYZÉS 2 Három, és fél hónapos készenléti idővel

van a legnagyobb Android-eszköz, [白い 熊] az XDA Designers fórumon, amely lenyűgöző szörnyeteget eredményezett, amely biztosítja a Galaxy II 288-as koncertjét tárolás, valamint elegendő akkumulátor az elméletileg az elmúlt három és fél hónapig.

Először is, a tárolás: a telefon most filmeket, videókat, alkalmazásokat, valamint zenét tárolhat egy kivételesen tágas 256 Gig SD kártyán. Igen, ez a kártya jelenleg körülbelül 500 dollárt kínál, de ennek a sok tárolási területnek sikeresen bekapcsolja a jegyzetet egy hordozható nehéz meghajtón, amely Android futtatható.

The battery comes direct from an eBay listing that advertises 8500 mAh inside a significant Li-ion battery. It’s very skeptical this battery will online as much as the specified rating, however even if the new battery has twice the capability as the stock battery [白い熊] is checking out about 10 weeks of standby time.

Igen, ez csak az interneten kapott alkatrészek, valamint együtt dobtak, de valóban meg kell győznie a telefon puszta ostorosságát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *