Menu Close

A Samsung Galaxy S5 keret kiszivárgott: Fém!

Nos, mi van itt? Ez határozottan úgy tűnik, hogy olyan, mint a Samsung 2014 -es közelgő zászlóshajója (és valóban szivárgás) legelső szivárgásának. Egy francia technológiai hírportál (a Howhereelse.fr néven) az első pillantást vetünk a közelgő Samsung Galaxy S5 keretére, amelyet várhatóan jövő év elején adnak ki.

Most, mint a normál (csak a címből), már vártunk valamilyen polikarbonát-alapú termékre (a Samsung története és az anyag iránti elkötelezettség alapján), amelyet úgy hoztak létre, hogy úgy néz ki, és úgy érzi, hogy a fém, bár nem is (egy stílus (egy stílus A Samsung módszer most rendkívül népszerű). Bármennyire megnézi a fenti képet, gyerek vagyunk, hogy ezúttal meglehetősen meglepetünk. Nagyon fém!

És csak nézd meg, mi van az alábbiakban!

A fenti képek alapján úgy tűnik, mintha a keret számos mérését kapjuk, azon kívül, hogy mi lehet az eszköz számára. Itt található a rövid listánk, amely alapján felfedezhetjük ezeket a képeket:

Középlemez keret: fém alapú anyag

Eszközmagasság: 143,83 mm

Eszköz szélessége: 72,27 mm

Fejhallgató -csatlakozó elhelyezése: Jobb alsó

MicroUSB csatlakozó: MicroUSB 2.0 (nem szélesebb 3.0, mint a Galaxy Note 3 -ban)

Összehasonlításképpen röviden felsoroltuk ugyanazt a Galaxy S4 specifikációkat, hogy megadjuk Önnek egy koncepciót, hogy mit lehet összehasonlítani:

Középlemez keret: polikarbonát-alapú anyag

Eszközmagasság: 136,6 mm

Eszköz szélessége: 69,8 mm

Fejhallgató -csatlakozó elhelyezése: bal felső sarok

MicroUSB csatlakozó: MicroUSB 2.0

Ezen összehasonlítás alapján látjuk, hogy a modulnak szélesebbnek és magasabbnak is kell lennie, mint a Galaxy S4-nél, amellett, hogy a fejhallgató-csatlakozót visszahelyezi a Galaxy Nexus-nak, mint a Galaxy Nexusnak (olyasmi, amit nagyon szeretünk, szeretnénk lát). Sajnos azonban úgy tűnik, hogy a Gadget nem fogja áthozni a Galaxy Note 3 -on (talán méretkorlátozás) elindult MicroUSB 3.0 csatlakozót.

Természetesen ez még mindig semmit sem mond nekünk a kütyü hátul felületéről (ami határozottan sokkal fontosabb), azonban feltétlenül biztosít egy koncepciót, amely szerint a Samsung arra gondol, hogy megváltoztatja a sebességet ezúttal körül.

Tehát mit hisznek az emberek egy fém alapú Galaxy S5-ben? Ez a Samsung álomkészlet, amelyet az egész évre számítottunk?

Értsük meg, hogy mi az emberek hisznek az alábbi megjegyzés szakaszban.

Forrás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *