Menu Close

15 ok, amiért be kell állítania az iOS 13 -at az iPhone -on

Itt található a 15 legfontosabb ok, amiért be kell állítania az iOS 13 firmware frissítését ma az iPhone vagy iPod Touch eszközén.

Az Apple végül kivette az iOS 13 -at a béta -ból, és bárki számára elérhetővé tette egy kompatibilis eszközzel. Ha Ön egyike azoknak az embereknek, akkor valószínűleg azon tűnődjön, vajon telepítse -e a frissítést vagy sem. Rengeteg oka van annak, hogy ellen és ellen, de ha nem vár egy börtönbe, akkor valószínűleg továbbmonhatja és frissítheti.

Ha még mindig a kerítésen vagy ezzel kapcsolatban, akkor 15 oka van annak, hogy valószínűleg nem kellene lennie. Ha ezzel elkészült, ne emlékezzen arra, hogy ellenőrizze: Miért nem állítja be az iOS 13 -at az iPhone -ján.

Gyorsabb általános teljesítmény és az ID -vel való foglalkozás

Mint mindig, ez a kiadás gyorsabb, mint az iOS 12 -nél. Attól függően, hogy milyen hardver, amelyre telepíti, valószínűleg ez lesz a helyzet. Tesztelésünk során általában használatosnak érezte magát. És pontosan ugyanez vonatkozik az ID -vel is.

Sötét üzemmód

Itt van. Évekig tartó kívánság után egy rendszerszintű sötét mód van rajtunk. Valószínűleg rengeteg alkalmazásfrissítést látott, amelyek tartalmazzák az Apple sötét módját, és ez nagyszerű. Mert amikor a Beállítások alkalmazásban vagy a Kezelőközpontban bekapcsolja ezt a váltást, akkor biztos lehet benne, hogy a lehető legtöbb alkalmazás engedelmeskedik.

Ellenőrizze: Engedélyezze az iOS 13 sötét mód letiltását az iPhone -on, itt van

Megújult carplay

Az Apple biztosítja a carplay valódi festéknyelését ezzel a frissítéssel. Új térképek, továbbfejlesztett Siri, egy új műszerfal felület és az a képesség, hogy egy alkalmazást CarPlay módban használjon, miközben egy másikat használ az iPhone -on – mi nem tetszik? Az utolsó megéri a belépés költségeit. És az iOS 13 -ra gondolkodás ingyenes, mit vársz?

Érdemes lehet ellenőrizni: iOS 13 CarPlay szolgáltatások: Itt van minden, ami új

Swype (QuickPath) billentyűzet

Igen, ez az, amit az Android évek óta rendelkezik. És igen, felhasználhatja harmadik féltől származó iOS billentyűzeteket, amelyek ezt már megteszik. De ez az Apple -től származik, és alapértelmezés szerint ott van. Valójában meglepően is jól működik. Érintse meg a billentyűzetet, és csúsztassa a karakterről a karakterre, és az iOS kitalálja, mit akar mondani, legalábbis az idő nagy részét.

Ellenőrizze az IOS 13 billentyűzetet a „QuickPath” swipe-alapú bemenetekkel

Megújított képek alkalmazás

Lehet, hogy nem volt semmiféle megosztott képkönyvtár, de kaptunk egy új képalkalmazást. Most, mint valaha, könnyebb felfedezni a képeket, és az iOS felállítja azokat, amelyekről úgy gondolja, hogy különösen megfelelőek a megadott dátumhoz stb. Sokkal, sokkal szebbnek néznek ki, és általában valami, mint 2009, nem pedig valami.

Jelentkezzen be az Apple -vel

Az Apple megpróbálja megkönnyíteni az alkalmazásokba és a szolgáltatásokba való megjelenítést anélkül, hogy át kellene adnia az Ön adatait, vagy új fiókokat hoznia kellene. Ideális esetben is megszünteti a Facebook és a Google jelzését is. Az Apple még egy eldobható e -mail fiókot is létrehoz, amelyet az alkalmazások és a szolgáltatások felhasználhatnak Önnek anélkül, hogy valódi e -mail címe lenne. Pontosan milyen csodálatos ez?

Almaárkád

Az Apple Arcade az Apple tagsági szolgáltatása, amely több mint 100 játékhoz férhet hozzá, mindössze 4,99 dollárért havonta. Ezen játékok egyike sem tartalmaz hirdetéseket vagy alkalmazáson belüli vásárlásokat, és néhányan, amelyeket már láttunk, már nagyon csodálatosnak tűnik. Ingyenes egy hónapos próbát kaphat, miért nem csak próbálkozik?

Érdemes lehet ellenőrizni: Az Apple Arcade már korán bemutatja az iOS 13/13.1 -et

PS4 és Xbox vezérlő támogatás

Az Apple támogatást nyújtott a PS4 és az Xbox One vezérlők számára, a játék újjászületésének részeként. Csak párosítja a vezérlőt, és lejátszja, legyen az iPhone, iPad vagy Apple TV -n. Még a Mac -en is megteheti!

Ön is szereti olvasni:

Párosítsa az iOS 13 PS4 DualShock 4 vagy Xbox One vezérlőt az iPhone -hoz, iPad, itt van

iOS 13 DualShock 4 Támogatás + Sony távoli lejátszási alkalmazása az iPhone -t és az iPad -t hordozható PlayStation 4 -ként alakítja

FaceTime és iMessage Dual-SIM felhasználásával

Ha valaki vagy, aki az Apple kettős-SIM funkcionalitását használja, akkor hatalmas az, hogy képes a FaceTime telefonhívásokat, amellett, hogy mindkét számmal használja az iMessage-t. Követelése, hogy frissítse az iOS 13 -at, hogy megkapja ezt, és így tovább.

Egyedi iMessage profil

Szerette volna valaha, hogy beállítson egy nevet és profilképet, amely akkor jelenik meg, amikor az IMESSAGES -t küldi az embereknek? Most megteheti, így mindig megérti, hogy jó barátaid a legfrissebb profilúak. És még egy memoji -t is felhasználhat, ha ez a szórakozás fogalma.

Olvassa el még: iOS 13: Pontosan hogyan lehet beállítani és megosztani egy testreszabott iMessage nevet, profilképet az iPhone -on vagy az iPad -en

Asztali osztályú szafari a fájlok letöltésének támogatásával

Az adatok letöltése és az asztali webhelyek jobb támogatása az, amiben mindannyian kiáltunk a Safari -val. Az iOS 13 -mal az Apple végül hozzáadta őket. Nem csak az adatokat letöltheti, sőt beállíthatjanull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *