Menu Close

Apple: „Ha ez nem iPhone, akkor nem egy iPhone” [Videók]

Az Apple nemrég kiadott két vadonatúj TV -hirdetést az iPhone -hoz, amelyek azt mondják: „Ha nem iPhone, akkor nem iPhone.” A hirdetések. , amelyek az ideális megtekinthetőek most már rendelkezésre állnak, a „Szeretett” és a „Hardver és szoftver” címet viseli.

Az első, a „Szeretett” című videó egy energikus alkotás, amely egy felidéző ​​hátlapgal kezdődik, és majdnem azonnal beindul egy erőteljes hangátvitelt, amely bemutatja az iPhone -t. A Voiceover kijelenti, hogy az iPhone „valami mással érkezik”, hivatkozva arra a tényre, hogy az iPhone „Szerelem” iPhone -jainak 99% -a. Az iPhone 6 -os hatalmas mozaikán keresztül görgetve a hirdetés azt mutatja, hogy a különféle dolgokhoz használt eszköz – például a FaceTime hívás, a média üzenetküldés, a HD videó rögzítése, és még a furcsa hangulatjelek terjesztése itt -ott.

A második videó, a „Hardware & Software” elnevezésű, egy harminc másodperces klip, amely arra a tényre összpontosít, hogy az Apple mind a hardver, mind a szoftvert úgy tervezi, hogy harmonikusan működjön együtt. A videó nagyon egyszerű, de fantasztikus munkát végez a mantrán való átjutás során, hogy „a hardver rész a legtöbbet hozja ki a szoftver részéből, és a szoftver rész a legtöbbet hoz a hardver részéből”. Nagyon alapvető koncepció, de olyan, amelyet a felhasználók gyakran nem értékelnek. „Amikor az egész telefont megtervezi, az összes alkatrész egy fantasztikus részként működik együtt”. Egy nagyon egyszerű, logikus, de nagyon erős üzenet, amely az iPhone -t a versenyen is beállítja.

Mindkét videó harminc másodperc időtartamra tart, és jelentkezzen be a „Ha nem iPhone, akkor nem iPhone” címkével, amely tiszteleg az Apple korábbi „Ha nincs iPhone-ja, akkor nem Van egy iPhone kampánya, amely néhány évvel ezelőtt annyira népszerű volt, amikor az iPhone 4 kopogtatott.

Ahogy közelebb lépünk a következő generációs iPhone-val kapcsolatos bejelentéshez, úgy tűnik, hogy az Apple felgyorsítja marketingkészítőjét, hogy megtisztítsa a régebbi és a jelenlegi generációs eszközök készletét.

Nézze meg mindkét TV -hirdetést, amelyet az alábbiakban beágyazottunk, és tudassa velünk, mit gondol róluk a megjegyzés szakaszban.

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web minden aktuálisján.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *