Menu Close

Végül, egy animált GIF könnyű festő

könnyű festés, vagy egy fényképező RGB LED szalag rendkívül hosszú expozícióval, az Arduinos, a fotózás, a fényes, glowey, élénk dolgok alkalmazása . Hackaday alumnus [Phil Burgess] has come up with the very best tutorial for light painting we’ve seen. Ez egy ilyen nagyszerű beállítás, felhasználható animált .gifs előállítására, amelyek több kamera expozíciót használnak.

The develop utilizes an Arduino Uno, SD card shield, as well as Adafruit’s new NeoPixel strip with 144 RGB LEDs per meter. A projekt potenciálisan jelentős rendetlenségének ellenére [Phil] mindenkinek nagyon, rendkívül szép. He’s utilizing an Altoids situation for the ‘duino, an 8 AA-cell battery holder as well as 3A UBEC  for the power, as well as a wooden frame constructed out of pine trim.

A könnyű festés művészetének része sok szerencsét tartalmaz, exponenciálisan, így ha megpróbál egy könnyű festett animált .gif. A probléma megoldásához [Phil] rendkívül okos megoldással jött létre: egy kerékpárhoz csatlakoztatott forgó jeladó használata. A rotációs jeladó a kerékpár kerékével szemben, [Phil] rendkívül pontos mérést kaphat, ahol a fényszalag egy dimenzió mentén van, hogy a megfelelő képpontok a megfelelő időben, valamint a jobb oldalon hely.

Ez egy csodálatos építés, valamint ha a Santa egy ajándékutalványt hoz Önnek az Ön által preferált elektronikai kiskereskedőhöz, nem tudtuk elhinni egy sokkal jobb módszert, hogy animált .Gifs legyen a valódi világba.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *