Menu Close

A Google ON, az ONHUB társalkalmazása elérhető

A Google új innovatív technológiáival mindent megkapott, és fantasztikus jövőképével rendelkezik a jövőre. Az Android Auto, a YouTube Gaming, az Android Pay és még sok más után a Tech Giant a közelmúltban együttműködött a TP-Link hálózati termékkészítőjével, hogy egyedülálló útválasztót készítsen, az ONHUB-nak. Az OnHub egy jó megjelenésű hengeres útválasztó, ellentétben a szokásos csúnya megjelenésű útválasztókkal, és az útválasztás mellett sokat kínálhat.

Ez egy intelligens útválasztó, amely automatikusan beállíthatja a csatornákat és a sávszélességet az Ön használatának megfelelően. A tetején beépített hangszóróval rendelkezik, és a Bluetooth csatlakoztatható a készülékkel. Emlékszik az eszközére, és a rendelkezésre álló legjobb sávszélességet választja. Sőt, egy alkalmazás használatával vezérelheti és konfigurálhatja az OnHub intelligens útválasztót, ahogy a kívánt.

Az OnHub társalkalmazása a Google néven megy be. A Google az alkalmazáson lehetővé teszi, hogy az ONHUB -t közvetlenül a mobil eszközről állítsa be és vezérelje. Vezeti Önt a beállítási eljárásokon, eszközöket biztosít a kapcsolat megfigyelésében és kezelésében. Sőt, ha a WiFi -kapcsolat bármilyen problémájával szembesül, akkor ez arra készteti a problémák elhárítását.

A Google on használatával könnyen kipróbálhatja a kapcsolat sebességét, és ha bármilyen probléma továbbra is fennáll, az alkalmazás egyszerű módszereket kínál Önnek, amelyek révén a lehető legjobb teljesítményt kaphatja. Megtekintheti az összes csatlakoztatott eszközt a Wi-Fi-hez, és ellenőrizheti, hogy az eszközök melyik a leginkább sávszélességet. A legjobb rész a Google alkalmazásban az, hogy bárhonnan vezérelheti kapcsolatát; Ha azt használhatja, hogy közvetlenül az otthonából elháríthasson, vagy akár lehetővé teszi, hogy a PAL távolról segítsen.

Íme, amit a Google kínál:

• Állítsa be a OnHub -ot néhány perc alatt
• Tanulja meg, hogyan lehetne javítani a Wi-Fi kapcsolatot, ha lassulás van
• Futtasson egy hálózati ellenőrzést a csatlakozási sebesség teszteléséhez
• Könnyen ossza meg hálózati nevét és jelszavát a PALS & Family -nek
• Végezzen módosításokat a beállításaiban, például a hálózat nevét vagy jelszavát
• Távolról nyújt vagy kap segítséget a barátoktól és a családtól

A Google OnHub sok országban elérhető, és csak a Google Store és más e-kereskedelmi webhelyek eszközét is elérhető. Ha már birtokolja a Google OnHub -ot, és irányítani szeretné a hálózatot, és más létesítményeket használ, amelyeket az OnHub kínál, akkor szerezze be a Google -t a Companion alkalmazáson.

[GooglePlay url = ””]
Lásd még: Android Auto tippek és trükkök és rejtett funkciók

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *