Menu Close

A robotkar egy polip

pályázati fogantyúval, ha valaha is kísérleteztél egy robotfogóval, tudni fogja, hogy bárcsak az emberi képesség analógja, hogy a hüvelykujj és a forefinger, it is very difficult to capture the nuances of grip with the benefit of touch feedback to supply only just enough of the force required to grip as well as hold an object. Te, mint egy ember, felveheti a finom tojáshéjat anélkül, hogy megszakítaná ugyanezt a kezét, akkor használhatja a baseball vagy egy krikettgolyó felvételét, de a robotot ugyanezen a mérnöki kihívásnak számít.

The robot gripper is something that has exercised the minds of the folks at Festo, as well as the option they have arrived at is as gorgeous as it is novel. Egy csomó csukló hatására támaszkodtak, bár ellentétben az igazi izomsággal, amelyet egy szilikoncsövet hoztak létre, amely befelé hajlik, amikor felfújt. A belső felülete polipszerű szopókkal van borítva, amelyek közül néhány vákuummal aktiválható. The result is a very capable as well as versatile gripper which due to its soft building is optimal for use in environments in which robots as well as humans interact.

Egy slick videót hoztak létre, amely bemutatja a modulot a cselekvésben, amelyet a szünet alá helyeztük. Olyan feladatok, mint például egy rolled-up magazin vagy egy műanyag palack, amely sokkal több hagyományos hajlítót adna, hibátlanul történik.

Ezen oldalakon már meglehetősen néhány festo projektet mutattunk be, mivel olyan prolifikusak, mint innovatívak. Volt egy új drone / blimp hibrid, a robotos hangyák, valamint egy robotos kenguru, sok más közül.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *