Menu Close

A Jukebox az iOS for iOS -hoz a zenei alkalmazásnak az értesítési központtal, valamint az X Dashboard

jelentős kezelését hozza az Apple -rel, hogy az Apple elsősorban a zenei piac újjáéledéséért a századfordulóban, valamint a világ digitális letöltéseinek bemutatásáért, az azt, az azt a digitális letöltésekhez. Nem kellene valóban meglepőnek lennie, hogy az olyan eszközök, mint az iPhone, az iPad, valamint az iPod Touch, annyira kiemelkedőek azoknak a fogyasztóknak, akik gazdag zenét és média lejátszási élményt próbálnak megtalálni.

Az Apple szállítási iOS -eszközökkel egy stock zenei alkalmazásban az egyének választhatnak, hogy zenét játsszanak a megadott alkalmazással, azonban ez eléggé megy, anélkül, hogy extra alkalmazásokat telepítenének az App Store -ból. Szerencsére a Jailbreak szomszédságának viszonylag kiváló módosítása van, amely elősegíti ezt, amely elérhető a jukebox típusában.

A Jukebox egy olyan köteg, amelyet a stílus szerint, amelyet widgetként használnak fel az értesítési központban, azonban amint mindannyian tudjuk, a Dashboard X csomag azonnal új életet lélegzik az összes értesítési központ alapú kütyüben, lehetővé téve, hogy kihasználhassák őket. Comfort zóna az eszköz ház képernyőjén. Tehát mit csinál pontosan a jukebox? A módosítás széles körben bekapcsol a zenei élménybe, hogy a dolgok sokkal könnyebbé váljanak az egyének számára azáltal, hogy a zenei lejátszás során az értesítési központtal és a ház képernyőjével kezelik a kezelést.

Amikor egy dallam játszik a zenei alkalmazással, a Jukebox képes arra, hogy a bal vagy ideális swipe gesztusokat felhasználja a következő szám megtekintésére, amikor az egyén sokkal több időt tud elcsúsztatni, hogy megkezdje a következő vagy az előző szám lejátszását. A Double Tap Gesture játékként és szünet gombként működik, a váltókkal és a shuffle választásokkal is a felhasználó számára. A köteg egyik legjobb tulajdonsága a társadalmi integráció, mivel a Twitter megosztását bármilyen típusú pillanatban kínálják, és azt akarja, hogy az egyén azt akarja, hogy megosszák a jelenlegi játékát a világgal.

Végül, a widget gyors megérintése és tartása, valamint hatékonyan megnyitja a zenei alkalmazást. A harmadik fél zenei alkalmazásainak támogatására irányuló tervekkel a csomag jövőbeli frissítésében a Jukebox egy rendkívül kiváló módosítás, amely csak lenyűgözőnek tűnik a Jailbroken iPad-en, ha az X Dashboard-val együtt használják.

A Jukeboxot felajánlja, hogy letöltse 0,99 dollárért a Modmyi lerakatból, valamint egy jailbroken eszközre van szüksége, amely az iOS 5 vagy annál magasabb futtatást futtat. Azok számára, akik a módosítást a Gadget House képernyőjén használják, az X műszerfalnak szintén meg kell vásárolni a Cydia -tól.

Feltétlenül ellenőrizze az iPhone Apps galériát, valamint az iPad Apps Galériát, hogy sokkal több alkalmazást nézzen meg az iPhone, az iPad és az iPod Touch számára.

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web összes jelenlegi áramáról.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *