Menu Close

SANDBOX game IN A SANDBOX

The team at Monobanda have been working on a sandbox game called Mimicry that utilizes a Kinect to checked out the terrain of a sandbox.

A teaser videóból, valamint a sajtóközleményből az esetleges cél úgy tűnik, hogy mind a játék, mind a légkör egyidejűleg vezérli a játékot. By reading the terrain of the sandbox with a Kinect, the team was able to import that into the game world. The team states the game world is populated by small online characters that, “roll around, jump as well as glide with the Mimicry world.” Bármely egyéni játékmintás kihívásokat hozhat ezeknek a bit teremtményeknek, vagy fejleszthetnek nekik egy versenypályát. A monobandia csapat kijelenti a játék pontját, “hogy saját játékokat készítsen.” With a completely editable world as well as its ‘rolling ball’ inhabitants, we can’t wait to make our own custom-made Beyblade arena.

Since the release of the Kinect SDK a few weeks ago, we’ve been seeing some truly remarkable jobs that must have been day-1 demos from Microsoft. Örülünk, hogy az eddig láttuk a munkahelyeket, és nem várhatjuk meg, hogy megnézzük, hogy mások jöjjenek fel a következő. Ha van egy szépépítésed, győződjön meg róla, hogy elküldi az ötletvonalba.

Nézze meg a játék mechanikájának tesztelését a szünet után.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *