Menu Close

Senseelamp Automatizálja a szobákat a könnyű lámpatestek cseréjével

úgy gondolja, hogy ez a lenyűgöző könnyű lámpatest valójában egy hackelt együtt otthoni automatizálási projekt? Oké, így ez a drót rendetlenség a második három változat, amit [Christian] épített. Ez helyettesíti a könnyű lámpatestet a szobában, de ha szorosan néz ki, látni, hogy van egy kompakt fluoreszkáló izzó az építésben. A lézeres vágott keret egy kis lámpa árnyékként működik, miközben helyet biztosít a hardver többi részének felszereléséhez.

The final version cleans things up a bit, and adds a footprint for the PIR motion sensor that he forgot to design into this version. Az ötlet az, hogy minden lámpa monitorozza a mozgást a szobában, és szükség szerint kapcsolja be a fényt be- és kikapcsolva. A fényfüggő ellenállás biztosítja, hogy az izzó csak akkor működik, ha a szoba sötét, hogy ne pazarolja a villamos energiát a nap folyamán.

A Build tartalmaz egy érzékelőcsomagot, amely a hőmérsékletet és a páratartalmat tartalmazza. A kommunikációt egy WR703N-os router biztosítja, amely a házába telepített négy egység mindegyikébe kerül. Ezzel a hasonló hardverrel rendelkező hardverrel kell lennie ahhoz, hogy minden infravörös távirányító eszközt a hálózaton keresztül vezérelje, ha IR LED-t és valamilyen kódot ad a lámpákhoz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *