Menu Close

Az Apple költségvetési tervének iPhone -ja látszólag 300 dollárért kiskereskedelem, júniusban kiadva?

Az Apple be nem jelentett, bármennyire pletykált „mini” iPhone -ja, ami sok feltételezés és a sejtés tárgyát képezte egy ideje, valamint a beszélgetésben a pletykált júniusi kiadási dátum bezárása. fokozni kell. A nyilatkozatok legutóbbi fordulója, valamint a viszontkeresetek Brian White, a Topeka finanszírozási elemzőjének jóvoltából, valamint azt állítja, hogy megérti, hogy a telefont pontosan azt is hívják, hogy mennyit kell fizetnünk a vásárlás során.

Smith feltételezése – és nem vagyunk teljesen biztosak abban, hogy ezt sokkal többet alapozta, mint a tealevelek vagy a felhők alakja – az, hogy az új, olcsóbb iPhone -t az iPhone mini vagy az iPhone levegőnek szinkronizálják, feltehetően attól függően, hogy függ Az ágy melyik oldalán fordul elő, hogy kiszabadult az adott reggelen. Bármelyik is igaz lehet, azonban akkor az Apple csak telefonálhatja, hogy a nem-egy-a-proper-iphone-nak hívja mindazt, amit tudunk. A feljegyzés szerint nem igazán hiszünk abban.

Vagy mi?

A második kinyilatkoztatás, amely csökkenti Mr. White jóvoltából, az a hír, hogy elvárja, hogy a kézibeszélő a 300 dolláros költségpont körüli kiskereskedelemre számít, elsősorban azért, mert Kínában kedvezően viselkedik. Az a gondolkodásmód, hogy az olcsóbb termékek ugyanúgy nyitnak az Apple-t, mint a kevésbé gazdag országokat is, nyilvánvalóan segítették White erős állításait.

A 250–300 dolláros költségfajta szintén versenyképes lenne a kínai székhelyű Xiaomi-val, amely csúcskategóriás telefonos élményt nyújt Kínában ~ 320 dollár középkategóriás költséggel ”-írja. „Úgy gondoljuk, hogy a 250–300 dolláros költségpont lehetővé teszi az Apple számára, hogy jelentősen kibővítse elérhetőségét az okostelefon-piacon, és sokkal jobb címet teremt a piacok, például Kína létrehozásában, miközben sokkal több esélyt nyit meg Brazíliában, Oroszországban, Indiában, valamint az Indiában, valamint máshol.

Körüli itt, itt van, ahol azt mondjuk neked, hogy mint mindig, mindannyian rendkívül sokat vagyunk a sötétben arról, hogy az Apple egyáltalán kiad egy új iPhone -mintát, nem is beszélve arról, amit hívnak, vagy mi lehet, vagy nem kiskereskedelem. Bárki, aki másképp kijelenti, csak kitalál, és nem követeli meg, hogy „elemző” legyen. Valójában meg tudjuk csinálni is.

A holnap kinyilatkoztatása – az Apple egy új Mac kiadása, amely lebontja, az esővizet használja az elektromos energia helyett, és megmenti a bolygót. Telefonálják, hogy felhívják … a Mac esőerdőt.

Először itt hallotta.

(a Forbes -en keresztül)

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *