Menu Close

Own The entire Back To The Future Trilogy On Blu-ray + digital Copies For just $14.99 Today

It may not seem like it but the original Back to the Future movie was released nearly 36-years ago! Őrültség, igaz? Nos, ha rajongója vagy a Michael J. Fox franchise-nak, akkor ez a lehetőség, hogy a 30. évforduló trilógiáját a Blu-ray-en vegye fel kevesebb, mint 5 dollárért lemezenként.

Ha Blu-ray lejátszója van, és nagyon szereti a Back to to the Future filmeket, vagy akkor is, ha még nem látja őket, akkor itt az ideje, hogy újra megtapasztalja a jövőt.

Tapasztalja meg újra a jövőt a Vissza a jövőbe a 30. évforduló trilógiájával! Csatlakozzon Marty McFly-hez (Michael J. Fox), Doc Brownhoz (Christopher Lloyd) és egy életre szóló Delorean utazáshoz, amikor a múltba, a jelenbe és a jövőbe utaznak, elindítva az időrétű láncreakciót, amely megzavarja a teret a helyről -Time Continuum! A filmkészítők, Steven Spielberg, Robert Zemeckis és Bob Gale, ez a felejthetetlen kollekció órákig tartó bónusz kínálati funkciókat tartalmaz, és egy páratlan trilógia, amely az idő próbáját képviseli.

A TH-üzlet magában foglalja az eredeti Vissza a jövőbeli filmet, amelyet eredetileg 1985. július 3-án adtak ki, valamint a Vissza a jövőbe a II. Részre és a III. Részre, mindegyik gyönyörű Blu-ray minőséggel rendelkezik az Ön élvezetéhez. A Blu-ray lemezeken kívül a filmek digitális példányaira is jogosult lesz, ami azt jelenti, hogy bármikor letöltheti őket, és bárhol is megnézheti őket. Jelenleg aggasztó időkben élünk, tehát ha belemerülni akar a múltba vagy a jövőbe, akkor ez lehet az ügy az Ön számára.

Ez a trilógia -ügylet 35,98 dollárról mindössze 14,99 dollárra csökkent, ami hihetetlen üzlet a filmek trilógiájához, amelyekről még ma is széles körben beszélnek. Haladjon tovább az alábbi termékoldalra, hogy most felvegye ezt az üzletet. Az ár eléréséhez nincs szükség kedvezménykódokra vagy kuponokra. Csak győződjön meg arról, hogy az üzlet lejárta előtt hozza Marty McFly -t az életébe.

Vásárlás: Vissza a jövőbeli trilógiához [Blu-ray] az Amazon-tól: 14,99 USD | Eredeti ár: 35,98 USD

Ön is szeretné megnézni:

Letöltés: IOS 14.3 Final IPSW linkek, OTA profilfájl és az iPados 14.3 kiadása

Hogyan lehet leminősíteni az iOS 14.3 -at az egyszerű út [útmutató]+

Letöltés: IOS 14.4 Beta 1 IPSW linkek és OTA, valamint az iPados 14.4 kiadása

Jailbreak iOS 14.3 A CheckRa1N használatával, itt van:

Hogyan lehet rögzíteni a rossz iOS 14 akkumulátor élettartamát [útmutató]

Könnyen konvertálja a gyár vezetékes alma carplay -t vezeték nélküli alma carplay -ként.

iPhone 12 / Pro képernyővédő edzett üveggel: Itt vannak a legjobbak

A legjobb iPhone 12, 12 pro tok vékony, pénztárca, ultravékony kialakítással? Itt vannak a legnépszerűbb válogatásaink [lista]

A legjobb iPhone 12 mini képernyővédő: Itt van egy lista, amelyet érdemes ellenőrizni

A legjobb iPhone 12 Pro Max Screen Protector: Itt van egy lista, amelyet érdemes ellenőrizni

Jailbreak iOS 14.2 A CheckRa1N használatával, itt van: [Útmutató]

Hogyan lehet leminázni az iOS 14.2 -t a helyes út [oktatóanyag]

Apple Watch EKG alkalmazás hack: Engedélyezze az Egyesült Államokat a nem támogatott országban az 5. és 4. sorozatban

Köveshet minket a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár a Facebook oldalunkon is, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *