Menu Close

Az Internet Explorer 9 platform előnézetét a letöltésre

kínálják ma, a Mix10 második napja stílusosan indult a Las Vegas -i Mandalay Bay Kongresszusi Központban. A konferencia ezen napján Dean Haan Hachamovitch, a Web Explorer vezérigazgatója feltárta az IE 8 utódját, a Web Explorer 9 -et. A Windows Division elnöke, Steven Sinofsky szintén vendégszereplést mutatott az IE 9 demonstrációra.

Az IE minden hibája ellenére továbbra is a leggyakrabban használt böngésző volt a Windows -on. Az IE 9 -rel. Az IE -csapat nagyon sok munkát végzett, hogy egy teljesen új szintre vigye azt, az összes grafikus megjelenítéssel a HTML5 GPU szintjén a Microsoft DirectX technológián keresztül. Az IE 9-et újra megírták az alapoktól, és kihasználják a GPU teljesítményét az összes oldal megjelenítéséhez, valamint lehetővé teszik a webdesignák számára, hogy ezt a hatalmat kihasználják az általuk már megértett módszerekben (CSS, DHTML, JavaScript).

Az Internet Explorer 9 platform előnézetét most letölthető. Ezt a platform előnézetét úgy adják ki, hogy alapvetően a tervezők megértését biztosítsák, hogy pontosan hogyan fog kinézni a teljesítmény, a kompatibilitás és a követelmények támogatása. Ez nem egy teljes elmulasztott (az UI bit nem szerepel) böngésző, ezért nem javasoljuk, hogy használják a rutin böngészéshez.

Web Explorer 9 platform előnézete

Megfelelhet velem a Twitteren, vagy csatlakozhat a Facebook rajongói oldalunkhoz, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google és az Apple legújabb legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *