Menu Close

10 A legfinomabb 3D -s érintőképességű játékok iPhone 6S -hez

Az iPhone 6s, valamint az iPhone 6s Plus már több mint egy hónapos, valamint amíg repülnek, a sátor funkciója valószínűleg még mindig rothad A tapadás, azonban még mindig korai napok vannak. 3D Touch, az a funkció, amely lehetővé teszi az iPhone számára, hogy pontosan megértse, milyen határozottan nyomja meg az egyén a képernyőjét, a Method alkalmazások és a játékok módosítása érdekében, valamint az interfészek, valamint a fontos, pontosan, hogy mi, mint egyének kölcsönhatásba lépünk velük.

A 3D érintés sikeréhez szükséges az alkalmazások erős választása, vagy valóban olyan játékok, amelyek fantasztikusan kihasználják képességeit és potenciálját. Az Apple legújabb funkciója online vagy meghal, hogy pontosan milyen jól átfogják azt a harmadik féltől származó tervezők, valamint míg a korai jelzések bátorítóak, pontosan látni kell, hogy az alkalmazás előrehaladása miként használja a 3D érintést hosszú távon.

Jelenleg azonban vannak olyan kiváló alkalmazások, amelyek a 3D -s legjobban a legjobbak, ám ezek a játékok a Pulse Racing -t kapják, tehát az App Store körül pattogunk, hogy felfedezzük a legjobb iPhone játékokat 3D Touch támogatással. Nincs nagy szám, azonban ez nem mindig rossz dolog. Végül is a kiváló minőségű mennyiségű mennyiség van!

Tehát itt vagyunk. 10 legfinomabb iPhone játék 3D Touch Támogatással.

Nyomaték kiégése (ingyenes)

A vezetési játék, amely nem veszi magát olyan komolyan, és soha nem lehet szimulációnak címkézni, a nyomaték kiégése 3D érintést alkalmaz egy olyan módszerrel, amely megváltoztatja a vezetési vezérlőket. Egy lenyűgöző megközelítés, amely 3D érintést igényel, és a legteljesebb módon felhasználja egyedi képességeit.

Itt töltheti le a nyomaték kiégését.

Badland (4,99 USD)

A Badlands egy régi előnyben részesített és az év játékát élvezte a folyamatos sikert egy olyan platformon, amelyet gyakran értenek a legnépszerűbb játékok felvétele, a rágás, valamint a kiszorításuk miatt. A Badlands most támogatja a 3D Touch vezérlőket, így érdemes letölteni, még akkor is, ha már halálra játszottad.

Itt töltheti le a Badland -t.

Különleges taktika az interneten (ingyenes)

Egy stratégiai játék, amelynek célja az internetes játék néhány legjobbjának eljuttatása a mobil korszakba, valamint az interneten lévő speciális taktikákra a 3D Touch -ot használja, hogy megkönnyítse több egység kiválasztását a csata során. Úgy tűnik, hogy az innováció nagyszerű kihasználása számunkra!

Itt töltheti le a speciális taktikákat itt.

Blobs játék (ingyenes)

Az időalapú rejtvényes, amelynek a játékosok pontosan azonos színű foltok felbukkannak, a Blobs Game 3D Touch-ot használ a House Screen parancsikon menühöz, egy olyan módszer mellett, amely a karakteredet kisebbvé teszi, hogy gyorsan manőverezzen a játékkal.

Töltse le innen a Blobs játékot.

Breakneck (ingyenes)

A nagyon várt versenyző, a Breakneck még a 3D érintés hozzáadása előtt kiemelkedő volt. Ezzel a játékosok sokkal jobban tudják kezelni azt, amit kézműveik a nyomásérzékeny hozzájárulásnak köszönhetően csinálnak. Félelmetesnek tűnik, nem igaz?

Töltse le innen a breakneck -et.

AG Drive (3,99 USD)

Hasonlóan a Breakneck -hez a bemutatóban, az Ag Drive szintén kihasználja a 3D Touch előnyeit, amelyek megfelelnek a frissítésnek, amely az új iPhone készülékek megjelenése után jelent meg. Ha már egy ideje játssza, akkor az Ag Drive 3D Touch hozzáadásának elegendőnek kell lennie ahhoz, hogy még többet visszahozjon.

Töltse le innen az AG meghajtót.

Magic Piano (ingyenes)

Ez egy zongora, amely másképp reagál, attól függően, hogy pontosan milyen szorosan nyomja meg a kulcsait, a 3D Touch varázsainak köszönhetően. Mit kell még tudnia? Töltsd le. Most.

Töltse le innen mágikus zongorát.

AE 3D motor (ingyenes)

Az AE 3D Motor egy versenyző, amely magában foglalja a kihívások elkerülését, miközben lovagol, a 3D Touch támogatást tartalmazza a gyorsulás ellenőrzéséhez.

Töltse le az AE 3D motort innen.

Touchfish (ingyenes)

Egy olyan névvel, mint a Touchfish, akkor valószínűleg elvárhatja, hogy ez a játék támogassa a 3D Touch -ot, valamint igaz, hogy igaza van. Most nos, megérintheti a halakat 3D -s módon. Vagy valami.

Töltse le innen a Touchfish -t.

Zombie Cunami (ingyenes)

A zombik ijesztőek, valamint a szökőár félelmetes. A Zombie Cunamis csak egy teljesen új skálán van, tehát sajnálatos, hogy a játék csak a 3D -s érintést támogatja néhány menüben, valamint a mini játékokban. Ennek ellenére sokkal jobb, mint semmi.

Töltse le innen a Zombie Cunami -t.

És ott van. A 3D Touch ésszerű kezdetre indul, valamint minél több tervező használja, annál jobb lesz. Reméljük, hogy a 3D Touch itt marad, ahelyett, hogy elmenekülne az App Store homályosságába.

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

25 3D érintési tipp minden iPhone 6s / 6s plusz egyénnek meg kell értenie a [videót]

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legújabb legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *