Menu Close

A Tesla Design X vegánbarát választást kap az „Ultra White” szintetikus bőr belső terekkel

Ha új autót vásárol, akkor számítania kell, hogy nagyszerű különféle lehetőségekkel bombázza, legyen az A szint vagy valami más teljesen, bár kevesen hitték, hogy választhatnánk, hogy kiválasztjuk, hogy autóink és teherautóink vegánbarátak-e.

Ha egy vadonatúj Tesla piacán vagy, akkor ez az egyik döntés, amelyet most meghozhat, és az üzleti vállalkozás új dizájnját szintetikus bőr ülésekkel és kiejtésekkel is biztosítja azok számára, akik ilyen választást választanak. A kevésbé tehénbarát bőr opció. Ez az új választás valóban teljesen gyönyörűnek tűnik, és „Ultra White” -nek hívják, mert nos, valóban rendkívül fehér.

Azok számára, akik nem akarnak a bőrön ülni, a Tesla már egy ideje választotta a szövet üléseket, ám a cég most már műalé-választási lehetőséget kínál, akárcsak a többi csúcskategóriás autók és a teherautó-gyártók, ügyelve arra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy Hogy mindenki gondoskodik az út mentén.

Nem vagyunk biztosak abban, hogy a bőr vagy a szövet korábbi választásai megállíthatták-e bárkit, aki a Tesla-t kívánja megvásárolni, ám a vegánbarát műbőr kiválasztása nem kérdés, hogy valaki valahol rendkívül boldog. Valójában arra gondolva, hogy pontosan milyen szépnek tűnik, választhatom az Ultra White -t.

A Tesla jelenleg megpróbálja megerősíteni annak beállítását, mint a legmagasabb csúcsminőségű elektromos autók és teherautók gyártóját, és az Apple legelső versenyének lehetséges versenye a piacra kerül. Ha az Apple bemegy az elektromos autópiacra, akkor lehetséges, hogy kimarad a Tesla Tesla-nak. Az autógyártó már régóta azt hitték, mint az autók és a teherautók világának alma, tehát az alma az autók és a teherautók világának alma valószínűleg sokkal több embert tesz a Tesla -ban, kivéve az Elon vezérigazgatót, kivéve Elon vezérigazgató Musk, aki a BBC -vel nemrégiben készített interjúban nem tűnt fokozatosan a verseny kilátásai szerint, kifejezve, hogy hisz abban, hogy más vállalatokat motivál az elektromos járműiparhoz való hozzájáruláshoz, valamint hogy az Apple -nek van a potenciális, hogy „lenyűgözővé tegye„ kényszerítő „kényszerítőt ” elektromos autó.

(Via: The New York Times)

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Az Apple Cars és Truck 2019 -es kiadásra van beállítva, a jelentés szerint

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *