Menu Close

THE trials OF REPAIRING A MACBOOK

As a favor to a friend, [Phil] traded a unibody MacBook logic board for one with a damaged headphone jack, a busted keyboard controller, as well as a nonfunctional fan. Not one to let poor hardware go to waste, he set off to repair work this now-broken laptop by scavenging parts anywhere he could. Az egész dolog véget ért, és végül véget ért, hogy rendkívül kiváló képernyő a forrasztási készség a folyamatban.

A billentyűzet transzplantációjának első lépése az volt, hogy egy megfelelő méretű lyukat vágtunk az újabb unibody Macbook-ban egy régebbi, pre-unibody Macbook Pro 17 “billentyűzetre. Ezt úgy végeztük, hogy kivágtuk a billentyűzet serpenyőjét az előtti állapotban, valamint rendkívül óvatosan epoxing az unibody alvázba. The MBP had a separate keyboard as well as trackpad controller, so of program [Paul] needed to discover some area inside the chassis for these new electronics. Ezt a területet a belső nehéz meghajtó mellett fedezték fel, valamint a forró ragasztó liberális alkalmazását, amit együtt tartottak.

A jövőben [PHIL] tervek több LED-ek, 3,5 mm-es csatlakozás, valamint USB-t, valamint az USB-t a TTL átalakítóhoz – szükségszerűen bármilyen típusú “hacker” laptopra. Ez még mindig fantasztikus munka, valamint rendkívüli erőfeszítés, valamint a készség, hogy hol van ma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *