Menu Close

Két hivatalos Facebook -telefon a HTC -vel együttműködve, hogy a következő hónapban bemutatja – Jelentés

A Facebook 600 m -es személyeivel biztosan csak idő kérdése volt, mielőtt a közösségi médiahálózatok királya úgy döntött, hogy az intelligensbe kíván menni. A telefonfaly, valamint a City AM szerint ez az idő már februárban is lehet.

Úgy gondolják, hogy a telefonos hardverek, a Behemoth HTC -vel állítják elő, a Facebook telefon (reméljük, hogy ezt nem fogják nevezni) várhatóan a következő hónapban a mobil világkongresszuson, valamint a Google Android operációs rendszerének személyre szabott verziója által üzemeltetik. – Várható, hogy a Facebook kiemelkedő hírcsatornái, valamint az állapotfrissítések beírják az interfész magját, amely potenciálisan a kézibeszélő otthoni képernyőjén él. Úgy gondolják, hogy a HTC „bőr” Android -ra való képessége az egyik elsődleges oka annak, hogy Mark Zuckerberg induló vállalkozása milliárd dolláros üzletbe került, és úgy döntött, hogy a tajvani vállalkozás partnerként való részvétele.

Érdekes módon úgy gondolják, hogy Joe Hewitt az egyik kulcsszereplő a kézibeszélő fejlődésében. A hosszú emlékekkel rendelkezők szem előtt tarthatják Hewitt, hogy megszüntessék a Facebook iPhone alkalmazásának előrehaladását tavaly, hivatkozva az Apple ökoszisztémájával szembeni csalódásokra, mint a kiváltó ok. Ez az, amit az arany érintéssel rendelkező srác azóta dolgozik?

A volt Googler, Matthew Papakipos szintén a csapatban van a City AM szerint.

Ez csak egy újabb lépés a világ uralma felé Zuckerberg számára? Mint ő, vagy imádkozik, a srác pontosan megérti, hogyan lehet olyan termékeket készíteni, amelyeket az emberek használni akarnak. Az idő megmutatja, hogy az okostelefonvilágot a következő a Zuck meghódítja -e.

Megfelelhet velünk a Twitteren, vagy csatlakozhat a Facebook rajongói oldalunkhoz, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google és az Apple legújabb legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *