Menu Close

1Password + iOS 8 Extensions + Touch ID = Game Changer [Video]

Agilebits, a széles körben ismert kanadai fejlesztési üzlet a hihetetlenül kiemelkedő 1password alkalmazási csomag mögött, ma hivatalosan felemelte a borítót az 1Password App Extension alkalmazásokon az alkalmazásokhoz. Az Apple közelgő iOS 8 SDK -jával. Egy erőteljes új tervezői eszköz hivatalos bevezetése az idei egész világon a tervező szemináriumon nemcsak az iOS világán belüli lelkesedést uralkodta, ugyanakkor szintén előkészítette a módszert a tervezők számára, mint az Agilebits, hogy meghosszabbítsák a meglévő szoftveralkalmazások teljesítményét, hogy extra extra legyen. Teljesítmény a felhasználók számára. Az új kiterjesztés végül lehetővé teszi a harmadik féltől származó tervezők számára, hogy integrálják az 1Password automatikus bejelentkezését a saját iOS 8 alkalmazásukba.

Az 1Password nem igazán követeli meg semmilyen típusú bevezetést. A jelszó, valamint a védett pénztárca szoftver alkalmazás már régóta az OS X, valamint az iOS egyének számára, akik meg akarják védeni a bejelentkezési hitelesítő adataikat, valamint a különféle fiókok hitelesítési adatait. Noha az iOS 8 még nem vezette be hivatalosan, és addig nem fog megszüntetni az iPhone 6 szeptemberi megjelenését, az 1Password-meghosszabbítás végül a tervezőknek fizet, és a zökkenőmentes 1password hozzáférése integrálja az alkalmazásukba. Ahelyett, hogy el kellene hagynia egy alkalmazást az információk letöltésére, vagy látszólag véget nem érő jelszavak listájával, a kiterjesztés zökkenőmentes bejelentkezést kínál a harmadik fél tapasztalatának részeként.

Az AgileBits nemcsak az új Apple kiterjesztési képességeit nagyszerű felhasználásra helyezi, ám ezek ugyanakkor az egyik legelső ellenőrzött helyzet, amikor az új Touch ID API -ket az iOS 8 -on belül felhasználják az egyéni hitelesítéshez. Az Apple eredeti bevezetése a Touch ID -ről az iPhone 5S -rel korlátozódhat az App Store hitelesítésre, valamint az eszköz kinyitására, azonban a bölcs pénz mindig a Cupertino alapú üzletben volt fejlesztők. Az Apple saját érintési azonosítójának az 1Password -kel együtt történő használatának integrált száma azt kell jelentenie, hogy a tervezők halom lehetősége van arra, hogy integrálja ezt a kiterjesztést.

A beszerzés során, hogy megkapja a szót a kísérő AgileBits -kéréseket, hogy az egyének bármit megtesznek a hatalmukon belül, hogy meggyőzzék a tervezőket, hogy kezdjék el a bejelentkezési funkciók „Szent Grálja” felhasználására. A kanadai vállalkozás szintén felállított egy GitHub oldalt, beleértve az 1Password alkalmazás kiterjesztést, valamint a kísérő dokumentációt, amely lehetővé teszi a tervezők számára, hogy pontosan megismerjék, mennyire egyszerű az egy TAP bejelentkezés integrálása a saját alkalmazásukba. Olyan érzésünk van, hogy ez nem lesz az utolsó hatalmas név, amelyet az iOS 8 kiterjesztések, valamint a Touch ID -hozzáférés is tartalmaz.

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Íme egy gyors bemutató arról, hogy pontosan hogyan működik az iOS 8 Safari Extensions [Video]

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *