Menu Close

A Dark Knight felemelkedik a Blu-ray, DVD, Digital Download és Limited Edition a Bat Cowl Replica átfogó

A Batman Films Dark Knight trilógiájának kemény rajongói, Christopher Nolan. A sorozat legutóbbi (és utolsó) bejegyzéséből – a Dark Knight Rises – hivatalosan átfogó és megerősítették. A részletek az ugrás után elérhetők.

A hír a Home Entertainment Weekly embereitől származik, egy olyan üzenet formájában, amelyben a Warner Bros.-t (tudod, a Dark Knight Rises mögötti filmstúdió?) Kizárólag a Blu-ray kiadás információkkal felajánlotta számukra. A követelést a Hivatalos Dark Knight Rises Facebook oldalon található bejegyzés igazolja.

A Dark Knight Rises kombinált csomag formájában jelenik meg, amely DVD-lemezt és digitális letöltést tartalmaz, a december 4-i Blu-ray lemez mellett. Összesen három kiadás található: Standard Edition Blu-ray Combo Pack, Limited Edition Bat Cowl Blu-ray Combo Pack és egy Dark Knight trilógia Limited Edition Giftset.

A standard kiadás 35,99 dollárba kerül, míg a limitált kiadásnak 39,99 dollárba kerül. Ez kissé elindul számunkra, figyelembe véve, hogy a Limited Edition Box Set mennyire kínál.

Mi lesz a korlátozott kiadás? Nos, a sorozatban használt öt különféle Batmobile és körülbelül két tucat speciális featuretta „születése és evolúciója” című dokumentumfilmje mellett a törött Batman arcmaszk („Bat Cowl”) egy őrülten félelmetes másolatával érkezik. A jelenet, ahol Bane abszolút Wayne-buttot rúg a csatornákban.

Az utolsó kiadás – a Dark Knight trilógia korlátozott kiadású ajándékkészlet – részletei kissé ritkák, mivel ezen a ponton csak annyit tudunk, hogy mind a három filmből származó filmet tartalmazza, és hogy 52,99 dollárba kerül.

Mindezek mellett van egy The Dark Knight trilógia Legfelsõbb Gyűjtõ kiadása is, amely várhatóan valamikor 2013-ban jelent meg Az ajándékkészlet az előző bekezdésben tárgyalt.

Már megnéztem a sötét lovag emelkedését a helyi moziban. Jó film volt, és nagyon jól éreztem magam a barátaimmal, de filmes élményként csak nem volt olyan nagy, mint a Sötét Lovag.

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *