Menu Close

Szerezzen be egy Keurig kávéfőzőt 14 dollárral, és pénzt takarítson meg, miközben megkapja a kávéjavítást

Az Amazon most eladja a Keurig K-Mini Plus kávéfőzőt, olcsó, mindössze 96 dollárért, amikor hamarosan elhelyezi. Nincs olyan indikátor, mikor véget ér ez az ajánlat, azonban azt jelzi, hogy szükség van arra, hogy megbizonyosodjon arról, hogy hamarosan megkapja -e a vásárlást, ha biztos, hogy biztosan megkapja a lehető legjobb költségeket.

Az Amazon általában a Keurig K-Mini Plus kávéfőzőt kínálja körülbelül 110 dollárért, ami azt jelzi, hogy most már 14 dollárt és 14% -ot takarít meg anélkül, hogy bármi különlegeset kellene tennie. Nincsenek diszkontráta-kódok vagy képernyőn megjelenő utalványok itt, tehát csak úgy helyezze el a vásárlást, mint általában bármilyen más termékhez, valamint az új kávéfőzőnek egyáltalán nem lesz veled.

Vásárlás: Keurig K-Mini Plus kávéfőző az Amazon-tól: 96 USD | Eredeti ár: 110 USD

Urig K-Mini Plus egyszeres kávéfőző, hüvelyi tároló rendszerrel, amely illeszkedik a sörfőzdebe, és akár 9 k-cup hüvelyt is tarthat.

Vegye figyelembe, hogy ezt az ajánlatot csak a Select Colors kínálja. A Keurig K-Mini Plus Coffee Maker sokkal több mint 31 000 értékelést végez az Amazon-on, a lehetséges ötből 4,5 csillagos integrált pontszámmal. Ez egy kivételes pontszám, és feltétlenül egy olyan, amely elmondja neked mindazt, amit Ön megkövetel, hogy megértse ezt a terméket. Csak helyezze el a vásárlást, és élvezheti a kávét, amelyet percek alatt készítenek, a K-CUP hüvelyek felhasználásával. Van egy automatikus off funkció, valamint a csökkentő tálca biztosítja, hogy minden kiömlés szintén nincs-e útban.

Ismét ez az ajánlat nem fog sokáig tartani, ezért ügyeljen arra, hogy most beszerezze a vásárlást, hogy a rendkívül legfinomabb költségek eléréséhez.

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Jailbreak iOS 15.6 az iPhone -on, valamint az iPad állapotfrissítés

Letöltés: iOS 15.6 Final IPSW Links OTA -adatok, valamint az iPados 15.6.

iOS 16 béta -kompatibilis, valamint támogatott iPhone, iPad, iPod Touch eszközök

iOS 16 Beta 4 Letöltés, Kiadás dátuma: Amikor az Apple várhatóan megveti?

iOS 16 BETA 3 Töltse le az IPSW linkeket iPhone -hoz, iPad most a fejlesztőkhöz

iOS 16 béta 3 profiladatok letöltése az OTA frissítéséről DEV -fiók nélkül, az alábbiak

Töltse le az iOS 16 BETA 3 IPSW linkeket, valamint beállítsa az iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, plusz, iPad [oktatóanyag]

Megfelelhet velünk a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár tetszik a Facebook oldalunkon, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple, valamint a Web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *