Menu Close

Az új iPhone X videó ábrázolja a gesztus alapú App Switcher Action-t

Egy új videó jelent meg a köztulajdonban, amely egy újabb pillantást nyújt számunkra az Apple iPhone X-jének bizonyos funkciókra Péntek.

Egy gyors, gyakorlati videó után, amely az Apple campusában található telefonról, ez a legújabb médialehetőség az iPhone X-et mutatja be, különös tekintettel arra, hogy a gesztus alapú alkalmazásváltási folyamat hogyan fog működni az Apple új zászlóshajó okostelefonján.

Mindig érdekes és érdekes, hogy bepillantást nyújtson az Apple új hardverére, de tegyük ezt világossá, nem beszélünk egy mélyreható gyakorlati élményről, amely az eszközt és annak előadását nagyon részletesen vizsgálja. Egy gyors, 4 másodperces hurkoló videóval foglalkozunk, amely elegendő időt biztosít nekünk ahhoz, hogy a felhasználó az új App Switcher-t gyorsan lépjen fel az alkalmazások között, amelyek jelenleg az eszköz hátterében ülnek, multitasking szempontból. Elegendő idő azt is látni, hogy a változó folyamat vajas sima.

Az iPhone X vonatkozásában már nem lehet egyszerűen duplázni a Kezdőlap gombot, hogy bekerülhessen a multitasking App Switcher élménybe. Természetesen azért van, mert az Apple teljesen megszüntette a Home gombot a hardverből, jelezve, hogy a szoftver most új érintésű és swipe gesztusokkal rendelkezik, hogy különféle tapasztalatokat hívjanak fel, amelyek korábban egy hardver interakció révén elérhetőek voltak. Az iPhone X esetében az alkalmazás megváltoztatása egyetlen csúszáson keresztül érhető el a képernyő jobb alsó oldaláról vagy a bal alsó oldalról, kiváltva az UI-t, hogy frissítse és lehetővé tegye a felhasználó számára, hogy navigáljon az alkalmazások futtatásán és a fókuszba.

Nagyszerű, hogy valóban tisztességes képet kapunk erről a gesztusról, és csökkentsük az esetleges félelmeket, amelyek szerint hűvös lehet használni, vagy hibás lehet annak végrehajtása során. Ha a videó reprezentatív az összes iPhone X eszközre, akkor úgy tűnik, hogy az animáció vajas sima, és a gesztus mindkét oldalról könnyű meghívni.

Hallottuk az Apple azon terveiről, hogy megszabaduljanak az otthoni gombtól az iPhone -on több iteráció esetén, de az iPhone X az első eszköz, ahol valójában történt. Ha ez az élmény bármi menni, akkor úgy tűnik, hogy a tanulási görbék a készülékkel való interakcióhoz fizikai gomb nélkül nagyon kicsik lesznek.

Nézze meg az új App Switcher videóját az alábbi iPhone X -en.

Ön is szeretné megnézni:

MacOS 10.13 High Sierra Hackintosh most lehetséges az Unibeast 8.0 kiadással

Colossus repo Kodi -ban le, vagy nem működik? Íme, hogyan lehet az ideális módon telepíteni

Kodi 17.5.1 APK letöltés az Android számára javítja az indítási ütközés problémáját

Hamis vagy hamis hely az iOS 11 iPhone -ban [nincs szükség börtönbreakre]

INDS IOS 11 IPA Letöltés iPhone -on [nincs szükség börtönbreakre]

Leminősítés iOS 11/11.1 az iPhone-on vagy az iPad-en [How-to Guide]

Töltse le az iOS 11, 11.1, 11.0.3 linkeket és telepítést iPhone 8, 7 Plus, 6s, 6, SE, 5S, iPad, iPod [oktatóanyag]

Jailbreak iOS 11/11.1 / 11.0.3 az iPhone -on és az iPad -en [Állapotfrissítés]

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legújabb oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *