Menu Close

Öld meg a kipufogót, ne a tüdőt a füst koporsóval

úgy, mintha a potenciálisan tetoválási vagy retina-singeing lézersugarak körülbelül 40 wattja kb. , vagy “lézer által generált levegőben lévő szennyeződések”. Valamivel, ami a bolt körül lebegő ijesztő, lehet, hogy jó ötlet, hogy felépíthessünk egy leves lézeres vágó-ventilátort, hogy megmentse a tüdőt.

JEST, de vigyázunk magadra, az a felelős módja annak, hogy hosszú és gyümölcsöző hacker karrierje legyen, és míg a [PatternMusic] “füst koporsója” úgy tűnik, mintha túlságosan túl messzire lenne szüksége, hogy megőrizze a tüdőt? Plywood and acrylic, the most common materials that come across a laser cutter’s bed, both release quite a witch’s brew of toxins when vaporized by a laser beam. The Fume Coffin clears the air in your shop by venting it to the outdoors after giving it a good scrubbing through an activated charcoal pre-filter and a HEPA polishing element. Mindkét szűrő kereskedelmi forgalomban beszerezhető, így a helyettesítés nem lesz probléma, és az egész dolog egy fadobozban van elhelyezve, amely megadja a készülék nevét.

Mivel 200 köbméter per percenként ki kell járulnia, legalábbis olyan sok sminklevelet kell kínálnia, de más, mint a füst koporsónak, hogy üdvözöljük a boltot. Láttunk néhány más kísérletet az LCAG-k hatékony kezelésére, beleértve a DIY faszén és az autóipari légszűrőt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *