Menu Close

A SAM7XC kriptográfiai koprocesszor

[ADAM LAURIE] megrepedése [ADAM LAURIE] töltött időt a Sam7xc chip biztonságának biztonságára. even if he hadn’t found some glaring security holes just reading about his methodology is worth it.

A chipet biztonságos RFID rendszerben használják. A chipet hozzáadjuk a keverékhez, hogy a titkosítás használatakor szükséges nehéz emelést végezzen. [Ádám] Megragadta a pár nyílt forráskódú könyvtárat, hogy tegye a teszthez. The firmware is locked down pretty tight, but his explorations into the content of the RAM yield a treasure trove of bits. A chip minta kódjának vizsgálata után megdöbbent, hogy megtudja, hogy a kocsit egy ponton tárolja. Az utazás hátralévő részében az adatokat dömpingeljen, és egészen átmegy, amíg el nem éri a “mester diverzifikációs kulcsot”. Ez a nagy apa, amely lehetővé teszi, hogy visszafejtse a használt címkéket.

2011 szeptemberében jelentette be az Atmel-nek. Válaszuk az, hogy nincs módja annak, hogy megvédje a ramot a kihasználásból. [ADAM] azt állítja, hogy a probléma az, hogy a minta szoftvereket nem tervezték a ram sebezhetőségével. A kulcsokat soha nem szabad ott tárolni, mert sebezhető, hogy egy futó rendszerből dömpingelték.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *