Menu Close

Biztosítsa házát az Eufy Wise Lock Touch -szal, mindössze 159,99 dollárért

, az Amazon -nál, a megadott diszkontráta kódot felhasználhatja, hogy nagy 25% -os diszkontrátát kapjon az EUFY Security Wise Lock Touch -on. Az ujjlenyomat -szkennelő ajtó kinyitása Az innováció soha nem volt ilyen vonzó, vagy annyira megfizethető!

Ha erőteljesen befektetnek a ház automatizálásába – olyan dolgok, mint a bölcs fények, aljzatok, redőnyök, robot -vákuumtisztítók, valamint hasonlóak -, akkor az összes módszert is megteheti, és megszerezheti ezt a lenyűgöző bölcs zárat, amely nemcsak védi az Ön védelmét. A lakó- vagy kereskedelmi ingatlan azonban lenyűgözőnek tűnik a folyamatban. Sokan vonakodtak abban, hogy bízzanak lakossági vagy kereskedelmi vagyonuk biztonságában az ilyen típusú innovációkban olyan termékekkel, mint az August Wise Lock, először először jelent meg, ám a technika hosszú idő alatt hosszú módszerrel jött létre.

Az innováció ebbe az eufy bölcs zárba beágyazott innováció képes az ujjlenyomatának mindössze 1,3 másodperc alatt észlelésére. Lehet, hogy elegáns, mint a régió egyik leggyorsabb fegyvere, azonban azt feltételezzük, hogy még a legfinomabb kézi magántulajdonos is nem tud kiaknázni a bejárati ajtógombot, behozni a zárba, valamint a nyereségre támaszkodva. Bejegyzés 1,3 másodperces. Nincs többé állva a kint hidegen vagy nedvesben. Használhatja az ujjlenyomatot, az EUFY biztonsági alkalmazást a Bluetooth, az elektronikus billentyűzet vagy a régimódi kulcs segítségével a rendszer feloldásához. Általános sokoldalúság minden helyzetben.

Ugyanígy magában foglalja az IP65 pontszámnak köszönhetően az összes időjárási biztonságot, valamint azt a képességet, hogy hozzáférést kapjon a zárhoz, ha az akkumulátor hirtelen meghal, ami azt jelenti, hogy nem követeli meg, hogy aggódjon a bezárás miatt. És természetesen hasonlóan több ujjlenyomatot, valamint a kulcskódokat is regisztrálhat az összes ujjlenyomat -adatokkal, amelyeket maga a készüléken helyben tartanak, nem pedig a felhőn. Ez megtartja személyes adatait kockázatmentes és biztonságos.

Vegye figyelembe az alább felsorolt ​​diszkontráta kódot, és ugorjon tovább a termék linkre, hogy biztosítsa ezt a lenyűgöző hardveret erre a rendkívül vonzó árra. Katapult ajtó titkai a múltba azáltal, hogy átfogják a legfrissebb ajtó feloldó technológiáját.

Vásárlás: Eufy Security Wise Lock Touch az Amazon -tól: 159,99 USD PEPD15999 kód felhasználásával | Eredeti ár: 200 USD

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Hogyan lehet javítani a gyenge iOS 14 akkumulátor -élettartamot [Útmutató]

Töltse le az iOS 14 végleges IPSW linkeket, OTA profiladatokat az iPados 14 -rel együtt

Jailbreak iOS 14 állapotfrissítés az iPhone -hoz, valamint az iPadhez

iOS / iPados 14 végleges kompatibilitása iPhone, iPad, iPod Touch eszközökhöz

Töltse le az iOS 14 BETA 1 IPSW linkeket, valamint beállítsa az iPhone 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, 7, Plus, 6S, iPad, iPoD -t [oktatóanyag]

Javítás iOS 14 frissítést kért elakadt probléma az iPhone -on, valamint az iPad -en, az alábbiak

Fix IOS 14 Az idő becslése Az elakadási kérdés, itt van

Fix IOS 14 OTA beragadt a frissítés kiadásának elkészítéséhez, a következő

Leminősítés iOS 13.7 -re az iOS 13.6.1 -re, pontosan az, hogyan [bemutató]

Az Apple Watch EKG alkalmazás hack: Engedje meg az Egyesült Államokat a nem támogatott országban az 5. és 4. sorozatban, jailbreak nélkül

Megfelelhet velünk a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár tetszik a Facebook oldalunkon, hogy a Microsoft, a Google, az Apple, valamint a Web legújabb legújabb oldalán frissítse magát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *