Menu Close

Egy hasonló megjegyzés 14 szegmensben

[Terry] azt akarta, hogy egy kicsit elektronikai munkához jöjjön fel a gyerekei számára, és valamihez jött, hogy a házastársa boldog legyen. Ez egy imádnivaló 14 szegmensű, mint a levél, néhány maradt LED képernyőkkel és egy kis forrasztóval.

Nincs mikrokontroller bárhol látni ebben a munkában – az összes megvilágított szegmens csatlakozik egy kapcsolóhoz, és néhány ellenálláson kívül nincs sok erre az áramkörre. Az egyszerűség azt jelenti, hogy ez egy fantasztikus módszer [Terry], hogy megkapja a fiatalokat az elektronikában.

Ha kíváncsi, hogy miért [Terry] nem dobott több Arduinost, Shift regisztert, vagy vezetett vezetők az építésbe, fontolja meg ezt: néha a szekció képernyők statikus lehetnek. the time circuit prop from Back to the Future (but not this contemporary recreation) was wired up in a similar manner, as only a few specific dates needed to be displayed. Either way, we’re believing great on [Terry] for introducing his youngsters to a soldering iron and doing something special for his woman friend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *