Menu Close

Cydia Impactor, amelyet a Cydia Erasernek neveztek el, hozzáadja az iOS 9.0.x támogatást

. Rendkívül tipikus, hogy meghallja a tervezők és a tervezők megkeresését, valamint a jailbreak világának kiemelkedő figuráit, bár nem rendkívül gyakran hallunk, hogy hallunk hallunk Arról, hogy az úgynevezett „börtönbörbítés keresztapja” ugyanolyan, mint mindennapi.

Jay Freeman, aki szintén ismert, mint Saurik, nemcsak a Cydia fejlesztője és karbantartója, ugyanakkor számos csípést és kötegeket kínálnak, amelyek nemcsak a börtönbördítést folyamatossá teszik, ugyanakkor szintén biztosítják a gerincét néhány számára. az alapvető szolgáltatások közül, amelyeket a jailbreakers élvez az eszközökön.

Az egyik ilyen csomagot, amelyet Cydia Impactor -ként értettek, tavaly ebben az időben vezettek be az iOS 8 támogatásával, valamint most már frissítették az extra firmware -támogatást, valamint a beindításhoz szükséges névmódosítást is.

A csípést, amelyet korábban Cydia Impactor -ként értettek, most Cydia radírnak kell értelmezni, amely valószínűleg inkább a köteg megfelelő neve, amely biztosítja az általa nyújtott teljesítményt. A köteg valóban meglehetősen megkülönböztethető a Jailbreak világában, biztosítva az igazságot, hogy megkönnyíti az eszköz elszakításának folyamatát. Igen, így van, ha korábban még nem hallottál volna a Cydia Impactor-ról, akkor ez egy Jay Freeman által létrehozott módosítás, amelyet tavaly bevezettek, hogy az egyének kiküszöböljék a Jailbreak (beleértve a Cydia-t, valamint bármilyen típusú jailbreak-csípést). Eszköz, törölje az összes tartalmat, valamint a beállításokat, valamint akár típust is, hogy visszahozza a készüléket ugyanazon firmware pontos verziójába, amelyen a modul börtönbe került, így egyszerűvé teszi a Jailbreak újból egy firmware-en, amely börtönbreak-barát.

Ez valószínűleg nem tűnik pontosan úttörőnek, azonban amikor azt gondolja, hogy a folyamatnak nincs szüksége az iTunes felhasználására, és valóban visszahelyezi a készüléket egy részvényre, amely ugyanazon a firmware -en található Pontosan értékelni, mennyire fontos.

Azóta nem igazán hallottunk sokat a Cydia Impactorról, ám ez a névváltoztatás révén ez a kiemelkedő szerepet játszik, valamint a teljesítmény és a kompatibilitási frissítés mellett, amely most látja, hogy támogatja az iOS 9.0.x -t, bár korlátozott formában. Ez a legújabb verzió nem igazán fog működni azokkal az új jailbreakerekkel, akik jelenleg élvezik a romlást, amelyet a legfrissebb Pangu Team eszköz az iOS 9.2-IOS 9.3.3 futtató eszközökhöz kínált.

Természetesen azoknak, akik valóban azt tervezik, hogy ezt az eszközt használják, mindenekelőtt az eszköz bármely típusú adatának teljes biztonsági másolatát kell készíteniük. A tervezés szerint a Cydia Eraser célja, hogy törölje bármit az eszközről. Megfelelheti azokat az utasításokat, amelyek pontosan hogyan lehet felhasználni az előző útmutatóban.

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Jailbreak iOS 9.3.3, 9.3.2, még inkább a Pangu -val az iPhone -on, valamint az iPad [Frissítve]

Javítsa meg az iOS 9.3.3 Jailbreak hibákat: Cydia összeomlik, a FaceTime nem működik, több [GYIK és útmutató]

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *