Menu Close

A Tesla fordított Summon funkciója, amelyet az év végére

kiadásra terveznek, a Tesla sofőröknek a járművek csökkentése, majd az év végéig lehet, hogy menj – A múltbeli tapasztalatokat nyújtva, ez messze nem volt egy adott.

A fordított Summon funkciót 2020 júliusában Elon Musk vezérigazgató nagyon ugratta.

A NotatesLaApp.com megjegyzi, hogy Musk aztán kijelentette, hogy a funkció megjelenik a következő négy hónapban – bár két évvel később még nem valósul meg.

A fordított idézés ellentétes a bölcs idézéssel. Míg a Wise Summon egy parkolóhelyről vezet, addig a fordított összehívást aktiváló személyek a Tesla -t csökkentik egy olyan helyen, amely talán a legközelebb a bevásárlóközpont bejáratához, valamint felfedez egy parkolóhelyet.

Most úgy tűnik, hogy Paril Jain, az Autopilot Mozgalom tervezésének igazgatója ellenőrizte, hogy a funkció „ez év vége előtt” jelenik meg, és Musk kijelentette, hogy már maga az innovációt használja. Elmondta, hogy jól működött, mielőtt hozzátette, hogy „minden típusú időjárási viszonyok, például heves esőzések, hó, por érvényesítésére van szükségünk”.

A korábbi jelentések azt sugallják, hogy a fordított idézés lehetővé teszi az emberek számára, hogy kiszálljanak a járműből, és arra utasítsák, hogy fedezze fel valahol parkolást, három választási lehetőséggel; “A bejárathoz legközelebbi, közeli kocsi visszatérés, valamint a parkolás vége nagymértékben azok számára, akik szeretik megakadályozni a szűk területeket, amelyek az ajtókkal járnak.” Musk szintén igazolta, hogy a kiadás már novemberben fordulhat elő.

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Letöltés: iOS 16.1 Beta 4, nyilvános bevezetésként jelenik meg

Hogyan javítsuk meg a gyenge iOS 16 akkumulátor élettartamát [Útmutató]

Jailbreak iOS 16.0.2 az iPhone -on, valamint az iPad állapotfrissítés

iOS 16 kompatibilis, valamint támogatott iPhone, iPad, iPod Touch eszközök

iOS 16 Rejtett funkciók: 100+ módosítás az Apple nem mondott el nekünk

Letöltés: iOS 16.0.2 OTA profilfájl, IPSW linkek megjelent

Töltse le az iOS 16 végleges IPSW linkeket, valamint beállítsa az iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, plusz [oktató]

Megfelelhet velünk a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár tetszik a Facebook oldalunkon, hogy a Microsoft, a Google, az Apple, valamint a Web legújabb legújabb oldalán frissítse magát.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *