Menu Close

Kodi 18 Leia, hogy eldobja a Windows Vista támogatást

, a Leia név felidézi a varázslatos, misztikus és bátorságát a Csillagok háborújának referenciájának köszönhetően. Másoknak, például azoknak, akik még mindig engedélyezik a Windows Vistának a számítástechnikai hardverük táplálását, úgy tűnik, hogy csak csalódást okoz, mivel a Kodi csapata hivatalosan bejelenti, hogy a Kodi 18 Leia befejezi a Windows Vista támogatását.

A Vista kioldása azt jelzi, hogy csatlakozik az Ubuntu 12.04-hez, az eredeti Xbox-hoz, a Windows XP-hez, és természetesen a második generációs Apple TV-hez olyan platformokként, amelyeket a Kodi jelenlegi verziója már nem támogat.

A bejelentés azt jelzi, hogy a Windows Vista futtatása nem tudja letölteni és végrehajtani a Kodi következő főbb verzióját ezen a gépen. Néhány Vista -felhasználó csodálkozva megkarcolja a fejét, és pontosan azon tűnőd, miért hozták meg ezt a döntést, és miért nem lesz képes a Kodi 18 -ra futni azokon a Vista gépeken.

A válasz viszonylag egyszerűnek tűnik; A Kodi -kódbázis abszolút monolitikus méretű, karbantartási szempontból kezelhetetlen, és a régi platformok támogatása felszámolja a problémát a támogató csapatban:

Az évek során előrehaladt, és a kód, amelyből áll, és olyan méretre nőtt, amely majdnem kezelhetetlenné vált. Annak hozzáadásával, hogy sokkal több platformot adtak hozzá, és mindezek az operációs rendszerek verziói között működtek, és az eszközök meglehetősen rémálommá váltak. Mint ilyen, néhány évvel ezelőtt úgy döntöttek, hogy megállítják ezt a bolond örökség támogatását, és nagyon óvatosan fontolják meg, hogy mi elfogadható a búcsúzásról. A fő következtetés az volt, hogy az operációs rendszer mögött álló társasággal vagy szervezettel egyidejűleg a mi oldalunktól való megszüntetés a nyilvánvaló válasz volt.

Tehát annak érdekében, hogy röviden tartsa, a Microsoft hivatalos javítás -támogatásával a Vista számára a Kodi csapat követi a példát, és a legjobb időzítésként használja, hogy már nem kell támogatnia egy újabb rendszert és platformot. Azok számára, akik valójában még mindig a Vista-alapú gépeket használják, az opció valójában viszonylag egyszerű. Frissíthetnek a Windows újabb verziójára, például az ajánlott Windows 7 minimálisra, vagy egyszerűen csak a Kodi 17/17.1 -en maradhatnak, és az idő végéig továbbra is használják a népszerű médiaközpont verzióját.

Ön is szeretné megnézni:

Javítsák ki a Kodi képernyőméret -problémáját Krypton 17.1 -én, a következők:

JAX KODI 17/17.1 KRYPTON CSALÁDI KÉRDÉSE, a következők:

Fix Kodi 17.1 Krypton Buffering probléma, a következők:

Telepítse a Kodi VPN addont a Fire TV -botra vagy az Android 2017 -re ingyen, a következő

Töltse le a KODI 18 LEIA Alpha IPA -t az iOS 10 iPhone -on [nincs szükség Jailbreak -re]

Javítsa meg vagy törölje a Kodi gyorsítótárának teljes kiadását a 17.1 -es Krypton 17.1 -én, itt van

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web minden aktuálisján.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *