Menu Close

FUBARINO CONTEST: SIMON says HACKADAY

When [Scott] saw our announcement of a contest to win a Fubarino, he had the remarkable insight that designing new hardware wasn’t required. Instead, he took a Simon soldering kit and added a Hackaday easter egg that beeps our favorite URL in Morse code.

A [Scott] bejegyzése Sparkfun Simon segítségével kezdődött a forrasztó készlet. Ez egy nagyszerű készlet, amely Atmega328, négy gomb és LED, és egy hangszóró. Az állomány, ez a fórumon programozott a Mill Simon játék, de tartalmaz egy soros bootloadert és egy sor soros csapokat az újraprogramozáshoz.

The new firmware for [Scott]’s Simon uses Morse code for ‘hackaday.com’ to determine the time in between the button flashes for each round. A 70-es évek régi iskolai Simon játékához képest [Scott] verziója csak kissé nehezebbnek tűnik; A játék alapvetően ugyanaz, de megpróbálja emlékezni a minta, amikor a gombok nem világítanak a rendszeres minta, nagyobb kihívást jelent, mint a szokásos.

Mert [Scott] nem a legnagyobb a Simonnál, hozzáadt egy másik módszert a “Hackaday.com” teljes morse generálására. Miközben az egyik gomb megnyomása új játékot indít, egyidejűleg két gomb lenyomva tartja a bal oldali gomb “Hackaday.com” teljes morse-t: egy nagy húsvéti tojás, amely szintén nehézséget ad egy klasszikus játékhoz.

Ez egy bejegyzés a Fubarino versenyen. Küldje el a bejegyzést 12/19/13 előtt, egy esélyt a 20 FUBARINO SD táblán, amelyet a Microchip díjaként felállított!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *