Menu Close

Az Apple HomeKit Bundles most Kaliforniában

a potenciális új háztulajdonosok számára kínált egy ötletes házépítési vállalkozás az Egyesült Államokban, és feltárta annak céljait, hogy a háztartási ingatlanok új korszakát vezetje be, amelyet mind az Apple House Automation ökoszisztémájával építettek. integrált.

Konkrétan, miután az Apple-rel alaposan együttműködött a vállalat azon erőfeszítéseinek részeként, hogy az építési szakaszban előzetesen telepített kapcsolt eszközökkel kifejlesztett ingatlanokat kialakítsák, a KB House kiderítette, hogy azok, akik egy új ház kompenzációját akarják, az Apple HomeKit-kompatibilis rendszereivel fejleszthetik ki. Telepítve a fejlesztés rendkívül legelső szakaszából, hozzáadott költséggel, természetesen lehetővé téve a teljes hangkezelést a Siri vagy a House App alkalmazáson keresztül az Apple iPhone -ján, az iPad -en, valamint az Apple Watch -on.

Noha az Apple nem nyilvánosan értette, hogy együttműködik a lakásfejlesztőkkel a HomeKit előmozdítására irányuló erőfeszítéseinek részeként, valamint a kapcsolt hardverek hálózatát, amelyek sokkal több fogyasztó számára támogatják a protokollt, a Tim Cook üzlete nem pontosan megrázta pontosan a sejtéstől távol is.

Valójában, amikor valóban megállsz, és hiszel benne, feltéve, hogy egy folyamatosan összekapcsolt világban élünk, ideális értelme az Apple számára, hogy megsemmisítse a kapcsolódó bölcs házban, ha korai örökbefogadást kap az otthoni korai örökbefogadással. Építők, valamint azok, akik valóban előállítják az új ingatlanok specifikációit.

Az egyik legjelentősebb akadály, amellyel a háztulajdonosok szembesülnek egy bölcs ház előállításában, az innováció megértése, valamint a meglévő ingatlanhoz való utólagos felszerelés. A KB Home, az Apple -vel együtt, el akarja távolítani ezt a gátot a kaliforniai San Jose -i kommunikációs hegyi sétánykomplexumban, ha egy HomeKit Wise csomagot biztosít új fejlesztési ingatlanokkal, amelyeket a potenciális vásárlók vásárolhatnak.

Ennek az erőfeszítésnek a meghosszabbítása a jövőben is a KB Home Magnolia komplexumában, a Patterson Ranch -ban.

A San Jose ingatlanok ára 900 000 dolláros jelöléssel kezdődik, 2148-tól 2,178 négyzetlábig, választva, hogy kiválasztja a hálószobák számát, a fürdőket és A tech telepítve, beleértve a kiegészítőket, például a lámpákat, a kapcsolókat, az ajtózárakat, az ajtócsengőket, a kamerákat, az egyéb biztonsági és biztonsági funkciókat, valamint az iPad vagy az Apple TV -t is a távoli hozzáférés engedélyezéséhez.

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

A legfinomabb Apple HomeKit Siri-kompatibilis eszközök és kiegészítők

Töltse le az iOS 10 képernyőfelvevő Vidyo -t iPhone -on [nincs szükség Jailbreak -re]

Google Pixel / Pixel XL vs Apple iPhone 7/7 Plus Benchmarks összehasonlítás

Jailbreak iOS 10 / 10.1.1 / 10.0.2 / 10.2 iPhone, iPad, iPod Touch esetén [legújabb állapotfrissítés]

Pokemon GO 1.17,0 az iOS -hoz, 0,47.1 az Android számára, a 8 új régió támogatása hozzáadva

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *