Menu Close

15 A legjobb anyagtervezési alkalmazások az Androidhoz

A Google anyagi tervezési nyelvének bevezetése az Android 5.0 Lollipop kiadásával általában az Android egyik fő lépcsője volt. Az Android UI lényege volt, mert akkor. Az anyagtervezés útmutatásai segítettek az Android alkalmazásfejlesztőknek olyan gyönyörű alkalmazásokat készíteni, amelyek maga az Android OS részét képezték. Gyorsan előre néhány évvel előre, és most már hatalmas számú anyagtervezési alkalmazásunk van a Play Áruházban.

Annak érdekében, hogy megtaláljuk a legjobb anyagtervezési alkalmazásokat az Androidon, tucatnyi tucatnyi anyagtervezési alkalmazást mentünk keresztül, és csak a legjobbat választottuk ki. Mielőtt elkezdenénk, érdemes megnézni a Google Anyagdatervezési Awards 2019 nyerteseit is. Kizártuk a listában szereplő nyerteseket, hogy segítsünk néhány sokkal nagyszerű anyagtervezési alkalmazást.

Itt vannak a legjobb választásunk az Android készülékek számára elérhető legjobb anyagtervezési alkalmazásokhoz 2019 -ben.

Líma

A Lyft, a Ride-Serousing Service a legjobb alkalmazás-anyagtervezés az Androidon kategóriájához és céljában. A felhasználói felületre való minimális és kellemes felhasználói élményt nyújtja. Néhány színes akcentussal rendelkezik, miközben tökéletesen használja a „fehér teret”, ami elengedhetetlen a jó kialakításhoz. A Lyft szolgáltatásai szintén nagyszerűek, ezért azt javasoljuk, hogy ellenőrizze az alkalmazást, ha a tervezés és a könnyű használat nélkülözhetetlen.

[GooglePlay url = ””]
Robin Hood

Ha a befektetési alkalmazásokra vonatkozik, csak néhány más alkalmazás létezik, amelyek megfelelnek a Robinhood látványos anyagtervének felhasználói felületének. A részvénykereskedelmi alkalmazás betekintést nyújt a részvényárakba és a teljesítménybe, valamint a kiegészítő információkba. A kategóriájának más alkalmazásaival ellentétben a Robinhood sikerül mindezt az információt egy minimális, de funkcionális felhasználói felületen keresztül. Használ néhány alapvető anyagtervezési útmutatót, amelyek kiemelkednek.

[GooglePlay url = ””]
Előfizetések – Kezelje a rendszeres költségeket

Ez az egyszerű, mégis funkcionális anyagi téma alkalmazás tiszta és könnyen navigálható felhasználói felületet biztosít. Az alkalmazás lehetővé teszi az összes havi előfizetés nyomon követését egy helyen. Tekintettel az ottani előfizetési szolgáltatások számára, hajlamosak több szolgáltatásra feliratkozni anélkül, hogy tudnánk az összes szolgáltatás havi teljes kifizetését. Szerencsére ez az előfizetési nyomkövető alkalmazás pontosan azt teszi, amire szánt, azaz az előfizetés nyomon követése.

[GooglePlay url = ””]
Akcióindító

Az Action Launcher az egyik leginkább testreszabható pixel -indító inspirált otthoni képernyő menedzser. Az indítót erősen ihlette a Google anyagi tervezési nyelve, amely az egész indítóban látható. Az anyagtervezési alkalmazások gyakran feláldozzák a funkciókat és lehetőségeket, hogy a felhasználói felület minimálisan megőrizzék, azonban az Action Launcher szinte minden olyan funkcióval rendelkezik, amelyre szüksége lehet az Android otthoni képernyő -indítójától.

[GooglePlay url = ””]
Olvassa el: 5 legjobb multitasking alkalmazás vagy alkalmazásváltó az androidhoz

Utazás: napló, motivációs folyóirat

Ha napló- vagy naplóalkalmazásokat keres, amelyek használják a Google anyagi témájú útmutatásait, akkor javasoljuk, hogy nézzük meg az utazást: napló, Motivation Journal alkalmazás. Számos olyan funkcióval érkezik, mint például a szöveg formázási, képeinek hozzáadása, a Google Drive szinkronizálása és a naptár szinkronizálása. Az anyagi téma az alkalmazás minden sarkában tükrözi, és ennek eredményeként élvezetes élményt nyújt a használat közben.

[GooglePlay url = ””]
Tevékeny

A Canva az egyik legjobb alkalmazás az Androidon, hogy látványos plakátokat, szórólapokat, prezentációkat és még sok minden mást tervezzen. Az alkalmazás ügyes és stílusos módon használta a Google anyagi tervezési nyelvét. A CANVA több mint 60 000 sablont biztosít a felhasználók számára, amelyek közül választhat, hogy inspirációt kapjon, vagy egyszerűen csak a sablonokat használja saját céljára. Még sablonokkal is rendelkezik az Instagram történetekhez és hozzászólásokhoz, ezért a sablonok segítségével emelheti fel az Instagram -ra gyakorolt ​​hatását.

[GooglePlay url = ””]
Textra SMS

A Textra gyakran kapja az Android legjobb üzenetküldő alkalmazásának címét. Az anyagi téma sms -alkalmazás számos hasznos funkcióval rendelkezik a felhasználók számára. A Textra kompatibilis az olyan szolgáltatásokkal is, mint a Pushbullet, és szinkronizálható az Android Wear készülékekkel. Az alkalmazás volt az egyik első sms alkalmazás, amely sötét módot fogadott el, és a felhasználók számos különféle akcentus szín közül választhatnak.

[GooglePlay url = ””]
Anyagi értesítési árnyék

Az anyagtervezési alkalmazások bármilyen formában és méretben kaphatók, különböző funkciókkal. Ez a hűvös alkalmazás egy pixelszerű anyagtervezési értesítési árnyalatot fed fel a készüléken. Ideális azok számára, akiknek okostelefonja van, az OEM erősen testreszabott bőrével. Használhatja az értesítési árnyékot, amikor befejezi a készülék alapértelmezett értesítési panelét.

[GooglePlay url = ””]
B & H fotó

Íme egy alkalmazás, amely gyakorlatilag minden anyagtervezési iránymutatást követ a Google beállításra. Az alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy olyan fotó- és videofelszerelést vásároljanak, amely nem könnyű elérhető az MA -bannull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *