Menu Close

Az Airpods Pro 52 dollár kedvezmény az Anyák napjára, és ez a legjobb ajánlat

A legjobb, ha 52 dolláros kedvezményt kaphat magának, ha egy fantasztikus Apple Airpods Pro pár vásárol. Hallottál már az Airpods Pro -ról, és most esélye van arra, hogy párot szerezzen anélkül, hogy teljes árat fizetne.

Az Apple AirPods Company sokkal több jövedelmet vonz be, mint sok más tech -vállalat a világ minden tájáról. Az Airpods Pro nagy szerepet játszott ebben a sikerben, és most lehetősége van arra, hogy megszerezze őket anélkül, hogy meg kellene fizetnie a tipikus kért árat.

Az AirPods Pro segítségével egy igazán vezeték nélküli fülhallgató -sorozatot kap, amelyek aktív zajcsökkentést kínálnak egy fantasztikus átlátszó móddal, amely lehetővé teszi a külvilág számára, amikor abbahagyja az aktív zajcsökkentési technológia használatát. Bizonyos esetekben csak meg kell hallnia, mi megy körül, és az Apple erre gondolt.

A beépített mikrofonok képesek felismerni a hangokat a fülön belül és kívül, majd ellenintézkedéseket végeznek egyenlő ellenellenes ellen, hogy blokkolják. Az Airpodok három méretű szilikon javaslatot tartalmaznak, amelyek garantálják, hogy ideális legyen a füléhez. Kapsz egy testreszabott hangszóró-illesztőprogramot, egy nagy dinamikus tartományú erősítőt és az Apple saját H1 fejhallgató-chipjét, amely mindegyike együtt működik egy kiváló, vágási hang előállításához, mindegyik egy apró kis csomagba csomagolva.

Az AirPods Pro hihetetlenül egyszerű beállítási eljárással és kísérő töltővel jár, amelyet vezeték nélkül felszámíthat, hogy garantálja, hogy maximális rugalmassággal rendelkezik, és soha nem fogy el az energiából, amikor szüksége van rá.

Minden, amire szüksége van, az alábbiakban említett közvetlen linken található. Nincs szükség kedvezménykódokra vagy kedvezményes kuponokra, ezért egyszerűen menjen tovább az alábbi közvetlen linkre, és töltse ki az esetleges üres helyeket. Sietve cselekedjen, és vásároljon, mielőtt az ár a normál szintre emelkedik.

Vásárlás: Apple Airpods Pro az Amazon -tól: 197 USD | Eredeti ár: 249 USD

Ön is szeretné megnézni:

Letöltés: IOS 14.5.1 IPSW linkek, OTA profilfájl és az iPados 14.5.1 kiadása

Jailbreak iOS 14.5.1.

Hogyan lehet leminázni az iOS 14.5.1 és iPados 14.5.1 [oktatóanyag]

Hogyan lehet rögzíteni a rossz iOS 14 akkumulátor élettartamát [útmutató]

Könnyen konvertálja a gyár vezetékes alma carplay -t vezeték nélküli alma carplay -ként

iPhone 12 / Pro képernyővédő edzett üveggel: Itt vannak a legjobbak

A legjobb iPhone 12, 12 pro tok vékony, pénztárca, ultravékony kialakítással? Itt vannak a legnépszerűbb válogatásaink [lista]

A legjobb iPhone 12 kis képernyővédő: Itt van egy lista, amelyet érdemes ellenőrizni

A legjobb iPhone 12 Pro Max Screen Protector: Itt van egy lista, amelyet érdemes ellenőrizni

Apple View EKG alkalmazás hack: Engedélyezze az Egyesült Államokat a nem támogatott országban az 5. és 4. sorozatban

Köveshet minket a Twitteren vagy az Instagram -on, és akár a Facebook oldalunkon is, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *