Menu Close

99 USD Xbox 360 + Kinect tagsági ajánlat most hivatalos, itt vannak a részletek

A múlt héten elmondtuk a Microsoft azon tervéről, hogy kiadja az Xbox 360 konzolját, amelyet Kinect érzékelővel kötöttek 99 dollárért, egy fizető tagsági tervezéssel, amely 14,99 USD -t számít fel. Havonta, valamint az egyének Xbox online arany tagságának biztosítása a 24 hónapos szerződés időtartamára.

Az áthelyezést egyesek arra törekedtek, hogy kísérletet szerezzenek a lehető legtöbb Xbox -konzol megszerzésére, valamint azoknak, akik az ajánlatba szeretnének bekapcsolódni, örömmel értik, hogy ez éppen élőben ment.

Kizárólag a Microsoft üzletek számára, az ajánlatot nem lehet online deklarálni, tehát azok, akik fizetnek havi Xbox + Kinect, a nyomtatás és az utalványt a Microsoft webhelyén kell felvenni, vagy a 885370366266 utalványszámot idézni. Szerezzen be egy 4 GB -os Xbox 360 konzolt, valamint a Kinect érzékelőt.

Ez határozottan egy intuitív ötlet, valamint a fogyasztók nagy hangsúlyt fektetve most szilárdan az Xbox sorozat következő részletére, a promóció határozottan segíti a Redmond-alapú szoftveralkalmazás-gyártót, hogy nagyobb egyéni bázist szerezzen.

Azokat, akik a két év vége előtt meg akarják törölni, felmondási díjat fognak elérni, valamint a következő generációs konzolok lehetőségével, amelyek azelőtt megjelennek, nagy esély van a Microsoft számára, hogy pénzt keressen a hajózáshoz.

Ennek ellenére a költségvetésben lévők számára fantasztikus otthoni szórakoztató csomagot hoz a háztartásba, valamint rengeteg címet kínálnak minden korosztályhoz és érdeklődéshez. A Kinect – mivel minden idők leggyorsabban értékesítő eszköze – az interaktivitást a következő szintre veszi, valamint a potenciális fogyasztók körében nagy értékesítési pont lesz.

Amint azt a múlt héten röviden tárgyaltuk, ez valójában sokkal többet biztosít a Microsoft számára a fogyasztókkal szemben, valamint az ügyfelek feletti diktatúrát működtető mobil fuvarozókkal, reméljük, hogy a Microsoft tisztességes, átlátható és őszinte is marad. szerződéses gyakorlatával.

Nincs szó arról, hogy az ajánlatot online kínálják-e, bár mivel a fuvarozóknak gyakran szükségük van valamilyen típusú személyes találkozásra, ez nem tűnik valószínűnek ebben az időpontban.

Azok, akik Xbox konzol nélkül vannak, ez a promóció sokkal vonzóbbá teszi -e a vásárlást? Vagy inkább nem adna hozzá játékot a szerződés hosszú felsorolásához, valamint a havonta már fizetett költségeket?

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *