Menu Close

Arduino (és fényképezőgép) fantasztikus képeket

Van egy régi vicc, ahol kérsz valakit, mi a legfontosabb dolog a komédia. Amikor eljutnak a “fontos” szóról, megszakítják őket, és azt mondják: “Időzítés!” Talán ugyanazt a dolgot lehet mondani a fotózásról. [Ted Kinsman] diákjai a Rochester Institute of Technology valószínűleg egyetértenek. Az Arduino-alapú fúrót építettek az olcsó leállítási akciófotózáshoz.

Mivel az Arduino projektek mennek, nem túl kifinomult. Az áramkör hangfelismerő modul és optoizolátor tartalmaz. A kód könnyen illeszkedik egy darab notebook papírra. Ha hangos hangzás történik, az Arduino kiváltja a vakut. elég egyszerű, de az így kapott képek elképesztőek. Úgy néz ki, mint egy csomó szórakoztató, hogy elpusztítsa tökéletesen jó dolgokat a művészet nevében.

Ha a fotózás iránt érdeklődik, elegendő fotó van a beállításról, hogy néhány ötletet adjon neked a világítás, a reflektorok és a kamera szögek. Ha Ön nem fotózólap, akkor még mindig meg kell néznie a hozzászólást, hogy többet láthasson a diákok által.

Érdekes módon [dr. Harold Edgerton] MIT Pioneered Ez a technika 1937-ben kezdődött, és valószínűleg látta néhány híres fényképeit, mint a golyó az alma vagy a tejcsepp koronán keresztül. Ugyanazokat a technikákat használta, hogy fényképeket készítsen az 1950-es és 1960-as években az atomi bomba tesztekről.

Nem kell használni a hangot, mint egy trigger, az úton. Láttuk, hogy a lézerek a trükköt csináljuk. És míg a Rochester csoport építése egyszerű volt, láttunk néhány még több csupasz csontot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *