Menu Close

Öntisztító robotok Wobble, de nem ősszel lefelé

[Trandi] megvizsgálhatják a “önkiegyenlítő robotot” a teendők listájáról. Over a couple of weekends, he developed stated robot, and, in his own words, handled not to over-design it. Még több percig tartott 2 éves gyerekének érdeklődését, valamint mindig is plusz.

Eredetileg az egyik fia RC autók egyikét irányította, de nem akarta a veszélyt. Ehelyett háromszög alakú 3-D nyomtatott alvázat hozott létre, hogy tartsa a motort, valamint néhány fogaskereket, mind a motortengely, mind a RE-HASZNÁLATI MECCANO kerekek. [Trandi]’s style employs an MPU 6050 6-DOF IMU for the balancing act as well as is developed on an Arduino Nano clone.

[Trandi] is controlling the motor with an L293D, which has built-in flyback diodes to lessen spikes. Felfedezte, hogy a nano klón nem volt elegendő ahhoz, hogy mindent kezeljen, így hozzáadott egy L7805CV feszültségszabályozót. A szünet után élvezze a [Trandi] imádnivaló bot eszközét különböző terepen, valamint hasznos teher nélkül.

Nincs egy imu, aki körül fekszik? Nem igazán követelmény, hogy egy önkiegyenlítő botot fejlesszen ki, mivel ez az IR-alapú Lilliputian bot bizonyítja.

[Veszélyes prototípusokon keresztül]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *