Menu Close

A Google Experience Launcher testreszabása az XPosed Gel beállításokkal

A Google Nexus 5 önmagában feltétlenül speciális okostelefon, mert ez egy Nexus zászlóshajója. Ez egyszerűen azt jelzi, hogy a következő Nexus bevezetéséig ez az eszköz továbbra is megkapja az aktuális Android frissítést bármely más eszköz előtt. Miközben a Nexus 5 birtoklása bizonyos értelemben kiváltságosnak érezheti magát, vannak bizonyos osztályok, ahol ez a telefon csalódást okoz.

Ha megvan a készüléke, akkor azt kell tapasztalnia, hogy a CAM -mal készített képek minősége nem elég jó, mint 8MP érzékelő kimenete. A Nexus 5 alacsony hangszóró -térfogata egy újabb kérdés, amelyet meg kell oldani.

Ne hagyja ki:
Hogyan lehetne javítani a hangszóró mennyiségét a Nexus 5 -en

Hogyan lehetne javítani a Nexus 5 CAM képminőséget

Egy másik dolog, ami irritálja a felhasználókat, mint én, az, hogy nincs lehetőség a Google élmény otthoni indítójának testreszabására. Sok felhasználó nem szereti a tartós Google keresősávot az otthoni képernyők tetején, de nem adták meg annak eltávolítását. Ezután ott van az integrált Google Now oldal, amely felbukkan, miközben a képernyőt balról jobbra csúsztatja. Ismét a tőzsdei indítónak nincs olyan lehetősége, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy elrejtsék a kevésbé használt alkalmazások ikonjait, hogy tisztább alkalmazási fiókot kapjanak. Sőt, az alkalmazásfiókban lévő ikonok nagy mérete valóban csúnya.

Annak érdekében, hogy megszabaduljon a fent említett irritáló dolgoktól, sok felhasználó kénytelen egy harmadik fél indító alkalmazását vagy egyéni gyártmányú ROM-ot használni. Ha a Nexus 5, a Nexus 4 vagy bármely más, AOSP vagy CM alapú, egyedi készítésű ROM-mal rendelkezik, amely a Google Launcher-t tartalmazza, akkor jó hír vár rád. Az XDA tagja, a TheNninut kiadott egy csodálatos modult az XPosed Framework számára, amely lehetővé teszi a Google Experience Launcher testreszabását. Az Xposed Gel Settings modul/alkalmazás csak egy újabb finom példa az Xposed Framework által használt lehetőségekre.

Követelmények:

Egy gyökerező Android okostelefon vagy tabletta, amely az AOSP AOSP firmware-t futtatja, vagy egy egyedi gyártású ROM-ot, amely gél (Google Experience Launcher). Ellenőriztem a Nexus 5 -en a CM 11 és a Paranoidandroid 4 segítségével.

A vásárlás során, hogy az Xposed gélbeállítások működjenek, először telepítenie kell az Xposed Framework -t.

Az Xposed gélbeállítások jellemzői

Itt található a dolgok listája, amelyeket megtehet, miután az Xposed gélbeállításokat az Android -eszközre telepítette:

Távolítsa el a Google keresősávot az otthoni képernyőn

Automatikusan megjelenik a Google Now oldalon

A kiválasztott alkalmazások elrejtése az alkalmazásfiókból

Határozza meg az alkalmazáshálózat méretét, beleértve sorokat és oszlopokat a kezdőképernyőn és az alkalmazásfiókon

Az ikon címkék elrejtése a kezdőképernyőn és az alkalmazásfiókon

Állítsa be az ikon méretét

Állítsa be az ikoncímke méretét

Állítsa be az ikonszámot az alkalmazás dokkolójára

A beállítások alkalmazása a Launcher újraindításával (nem kell újraindítani a telefont)

Biztonsági másolat és visszaállítás az indító beállítások

Noha a modul még mindig korai szakaszban van, úgy működik, mint egy varázsa. A jó hír az, hogy a fejlesztő keményen dolgozik, hogy sokkal több funkciót adjon hozzá az alkalmazás közelgő kiadásaihoz. Az alkalmazásnak van néhány hibája, de egyikük sem adja meg teljes teljesítményét.

Képernyőképek:

Xposed gélbeállítások 1

Xposed gélbeállítások 2

Xposed gélbeállítások 3

Xposed gélbeállítások elrejtik az ikonokat

Letöltés és telepítés

Töltse le a legfrissebb XPosed telepítőt

Töltse le a legfrissebb Xposed gélbeállításokat

Ha sokkal többet tudhat meg az XPosed keretrendszer beállításairól és a modulok Android eszközön történő engedélyezéséről, kérjük, olvassa el a mélyreható bemutatónkat.

Élvezze a Google Experience Launcher testreszabását az Android -eszközön, és ne felejtse el megosztani a visszajelzését velünk. Egészségére!

Érdekesebb Xposed modulok:

Töltse fel az Android-eszköz képernyőjét harmadik fél ikoncsomagokkal XPosed segítségével

Élvezze az Omni ROM multi-bindow-ját bármely androidon, az XMultiWindow-val

Téma a gyökerező android telefonját különféle módon az XPosed modullal

forrás

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *