Menu Close

A legjobb rendszertisztító alkalmazások az Android

okostelefon -felhasználók számára többnyire gondoskodnak az eszközök külső szépségéről, és újnak tűnnek az esetek és borítások felhasználásával. A készülék karbantartása jó, mivel időnként megújítja az érzetet, amikor egy flip -fedelet cserél, vagy a képernyővédőre helyezi, és ez határozottan féltékenyvé teszi a bátyjait a készülék új avatárjain. Ugyanakkor nem érezzük magunkat, hogy az eszközt külsőleg lenyűgözővé tegyük, ha a belső részén rothad. Egy idő alatt az eszköz sok ok miatt lassabbá válik, és a legtöbb felhasználó átkozza a gyártókat, de a tényleges bűnösök maguk a felhasználók a legtöbb esetben.

A szoftver szemét tisztítása és az eszközön lévő redundáns adatok ugyanolyan létfontosságúak, mint az eszköz külső szépsége. Kíváncsi lehet, hogy nagyon kevés alkalmazás van betöltve az eszközbe, de az eszköz véletlenszerűen lelassul, mindez annak köszönhető, hogy a gyorsítótárban felhalmozódnak a hulladékfájlok, így az eszköz lassabban, mint valaha. Tehát a jogorvoslat az lenne, hogy rendszeresen törli a készüléken lévő szemétfájlokat, de figyelembe véve a forgalmas életet (az én esetemben lustaság), akkor valószínűleg nem leszünk rendszeresen a végrehajtásban. Tehát ma megmutatjuk a legjobb rendszertisztító alkalmazásokat az Androidon, amelyek tisztán és simán tartják a készüléket.

Íme néhány az Android -eszközök legjobb tisztítóbb alkalmazásai közül, tehát gyorsan nézzük meg őket.

1. Tiszta Mester

A Clean Master egyike azon kevés alkalmazásnak a Google Play Áruházban, amelyben teljesen lenyűgözünk. A Clean Master egy all-in-egy Android alkalmazás, amely beágyazódik a tisztító és teljesítménynövelő eszközök, amelyeket néhány egyszerű kattintással használnak a rendszer karbantartásához. Az alkalmazás képes megtisztítani az APP gyorsítótárat, a maradék fájlokat, az előzményeket és sok más szemétfájlt, amelyek még az alkalmazás eltávolítása után is felhalmozódnak. Az alkalmazás kialakítása csodálatos, sok egyszerű, de színes interfészgel, de ez nem teszi az alkalmazást akkumulátor -disznóvá.

A tiszta mester törli a szemétfájlokat, a memóriaterjesztés (a RAM Boosting véleményünk szerint mítosz) és a CPU fokozása a hagyományos tulajdonságokkal együtt. Az App Manager és az anti-vírusvédelem további bónusz ajánlat funkciók, amelyeket az alkalmazás biztosít az alkalmazások kezeléséhez. Az alkalmazás legjobban az, hogy ingyenes, mégis a legerősebb rendszertisztító eszközöket kínálja. Kattintson az alábbi letöltési linkre a Clean Master alkalmazás letöltéséhez a Google Play Áruházból.

[GooglePlay url = ””]
2. App Cache Cleaner

Az App Cache Cleaner egy gyors és egyszerű eszköz a készüléken lévő alkalmazások által tárolt gyorsítótár -fájlok tisztításához. A gyorsítótár fájlokat az alkalmazások tárolják, hogy gyakran használják az eszköz tartalmát, ha gyakran használják, azonban a fájlok hosszú időkben lejárnak, és felhalmozódnak az eszköz tárolásába, ezáltal lelassítva az eszközt. Az App Cache Cleaner Tool egy csap tisztítási funkciót biztosít, amely megtisztítja a készülék összes gyorsítótárfájlját, és sok helyet szabadít fel a tárolásban.

Az alkalmazás nagyon sok lehetőséget kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy kiválaszthassa azt az alkalmazást, amelyre szükség van egy kis tisztításra. Az alkalmazásokat a szemétfájlok mérete alapján rendezheti, amely segít eldönteni azokat az alkalmazásokat, amelyek szopják az eszköz tárolását. A maradék beállítása, hogy tudatja Önnel, hogy a gyorsítótár fájlok egy meghatározott szintre halmozódnak, az alkalmazás egyik legjobb tulajdonsága. Töltse le az App Cache Cleaner alkalmazást az alábbi linkről, és tisztítsa meg a telefonos tároló összes gyorsítótárazott adatait a zökkenőmentes teljesítmény érdekében. Töltse le az alkalmazást az alábbiakban megadott Playstore linkről:

[GooglePlay url = ””]
3. 1 Koppintson a Cleaner elemre

Mivel maga a név büszkélkedhet, az 1-TAP Cleaner alkalmazás egy Tap alkalmazás, amely lehetővé teszi az eszköz tisztítását egyetlen Magic Tap segítségével. Ez az alkalmazás beágyazódik négy modult – gyorsítótár tisztítószert, előzménytisztítót és hívás/szöveges napló -tisztítószert, amelyek segítenek több ingyenes helyet szerezni a belső telefonok tárolásához, az alkalmazások gyorsítótárazott fájlok, adatfájlok vagy keresési/navigációs előzmények rekordjainak törlésével. Egy másik tisztítási tevékenység az alapértelmezett tisztítás, amely törli az alkalmazás alapértelmezett műveleteit, így nem kell az alkalmazáskezeléshez az Android beállításokban az alkalmazás alapértelmezéséhez.

Az alkalmazás interfésze nagyon egyszerű, és hagyja, hogy az összes szemétfájlt egyetlen érintéssel tisztítsa meg. Beállíthatja az automatikus tiszta intervallumot is, hogy a készüléket rendszeres időközönként tisztítsa meg a beavatkozás nélkül. Sokkal több csodálatos funkció vár az Ön számára ebben az alkalmazásban, töltse le az alábbi Play Áruház linkből.

[GooglePlay url = ””]
4. Tisztább szélsőséges

A Cleaner Extreme egy extrém tisztító alkalmazás, amely jelentős mennyiségű szemétfájlt tisztít a készülékről, de soha nem érinti a rendszer adatait. Ez biztosítja, hogy a rendszer adatait ne sértsék meg, és nincs hatókör az erő bezárása és a rendszeralkalmazások váratlan viselkedése. Az alkalmazás fantasztikus a napi használatra, és a sötét téma valóban segít a szemének gondozásában gyenge fényviszonyok esetén. Az alkalmazás egy csapban törli az eszköz összes szemét adatait, és csak annyit kell tennie, hogy kiválasztja, mit töröljön.

Automatikus tisztításnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *