Menu Close

A 2019-es iPhone állítólag lézer alapú 3D-s érzékelő bütyköt szerez a továbbfejlesztett AR-hez

A 2017-es iPhone X csak néhány hetes lehet, de ez nem jelzi, hogy az Apple még nem keményen dolgozik az összes kacsa megszerzésében a jövőbeni kiadások előtt.

Már tudjuk, hogy az Apple az iPhone -okra vonatkozóan tervezi a terveket, legalább két évvel a szabadon bocsátástól, és pontosan ezt jelentik a Bloomberg. Az outlet szerint az Apple új 3D -s érzékelőt fejleszt, amely a 2019 -es iPhone hátulját díszíti, lehetővé téve a kibővített valóság -alkalmazások javítását.

Ahogy a történet megy, az Apple új rendszere úgy működne, hogy lézereket éget el tárgyakon, majd megméri az időtartamot, hogy a reflexió visszapattanjon. Ez lehetővé tenné az iPhone számára, hogy pontosan kiszámítsa a mélységet, ami valami jótékony hatással van a kibővített valóságra. Hasonló dolgot lehet megtenni két kamera segítségével, mint az iPhone már megteszi, a front körüli truedepth bütykökkel az infravörös felhasználás is hasonló feladat elvégzéséhez. Az Apple lézerek használatának azonban sokkal pontosabb méréseket kell lehetővé tennie.

A meglévő rendszer egy strukturált fényes technikára számít, amely 30 000 lézerpont mintát vetít a felhasználó arcára, és eljárásoknak a torzulása, hogy pontos 3D-képet hozzon létre a hitelesítéshez. A tervezett hátsó érzékelő ehelyett egy repülési idő technikát alkalmaz, amely kiszámítja azt az időt, amely ahhoz szükséges, hogy egy lézer a környező tárgyak visszapattanjon, hogy háromdimenziós képet hozzon létre a környezetről.

Azt állítják, hogy az Apple a gyártókkal dolgozik, hogy a dolgok helyben álljanak az új 3D-érzékelő rendszerhez, azonban még mindig nem világos, hogy a 2019-es indítóablak elérhető-e. A jelentés megerősíti, hogy a meglévő Truedepth CAM az újabb iPhone eleje körül megmarad, és ezt a technológiát pusztán a hátrafelé néző CAM beállítása mellett használják.

(Forrás: Bloomberg)

Ön is szeretné megnézni:

Fix Kodi 17.5 Krypton Buffering probléma, a következők:

Letöltés: iOS 11.2 Beta 3 IPSW linkek / OTA frissítés megjelenik

iOS 11.2 Beta 3 változtatások, kiadási jegyzetek és a változási részletek, amelyekről tudnia kell

iOS 11.1.1 Jailbreak az iPhone X -en videofelvételen

Töltse le az iOS 11.1.1 IPSW linkeket és OTA

Leminősítés iOS 11/11.1.1 az iPhone-on vagy az iPad-en [How-To Guide]

Töltse le az iOS 11, 11.1.1, 11.1 linkeket és telepítést iPhone X, 8, 7 Plus, 6s, 6, SE, iPad, iPod [oktatóanyag]

Jailbreak iOS 11/11.1.1 / 11.1 az iPhone -on és az iPad -en [Állapotfrissítés]

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web minden aktuálisján.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *