Menu Close

5 oka annak, hogy megszerezzék, és ne kapjuk meg a OnePlus 2 -t

, ha Ön egyike volt azoknak, akiket elkápráztak, amikor a OnePlus kínai cég bejelentette, hogy a „zászlóshajó gyilkos” -nak is megjegyezte, akkor nem voltál egyedül. A készülék gyorsan jelentős slágert jelentett a közösségben, és az adott áron használt funkciókkal csak arra késztette, hogy átfuthasson rajta.

Tehát, amikor az utódja elindításának fordulói mindenki elkezdett keringni, csak jelentősen várakoztak a kiadására. Noha erősen kiszivárogtak, végül július 27 -én elindították és felfedték a OnePlus kettőt. A kettő ugyanolyan jó tartása és tartása a képletben, amely ilyen vonzó telefont tett

A specifikációk szempontjából a OnePlus 2 5,5 hüvelykes, 1080p LCD képernyővel, a Qualcomm Snapdragon 810 2,3 GHz-es 64 bites processzorral rendelkezik, akár 16

A hátsó bütyök egy majdnem azonos 13 megapixeles érzékelő, optikai képstabilizálással, kéttónusú vakuval és lézeres fókuszáló rendszerrel, míg az első bütyök 5 megapixeles sebességgel rögzíti az önportréket. Ha közel áll a közepes költségvetési árkategóriájához, a 16 GB-os modell 329 dollárért kiskereskedelmi, míg a 64 GB-os verzió 389 dollárt választ. Ami tisztességes, ha elkezdi számolni az összes kiegészítő funkciót, amelyet a OnePlus tartalmaz az első eszközükön.

Mielőtt elkezdené, hogy megkapja -e ezt az eszközt, vagy megérdemli -e a pénzt, sokáig tart -e? Íme 5 ok, miért lehet megszerezni, és 5 ok, miért nem kapja meg a OnePlus kettőt.

5 oka annak, hogy miért kell kapnia a OnePlus kettőt

Lényegesen szebb testi anyag

A keret nagy része alumíniumból készül, de a hát a texturált és megfogható anyagot tartja az egyikből. Ez a hát sokkal könnyebben cserélhető ezúttal, egy maroknyi új háttal is rendelkezésre állnak, beleértve a fa lehetőségeket is. A szokatlan texturált hátlap csodálatosnak tűnik, és a telefon kontúrja azt jelzi, hogy sokkal szorosabban illeszkedik a tenyérbe, ami javítja az általános kezelést.

USB-C csatlakozó és oldalkapcsoló

Az új technológiákkal való továbblépés a OnePlus 2 az összes új, visszafordítható USB-C típusú csatlakozót a töltéshez és az adatátvitelhez sportolja. Az Apple villámportjának vételével ez jelentős plusz azok számára, akik lépést akarnak tartani a jelenlegi trendekkel. Tartalmazza azt is, hogy az iPhone kedvelő oldalkapcsoló a 3 fő értesítési beállítás, a prioritás és a csend váltásához. Ez javítja a használhatóságot, így nem kell minden alkalommal elfordítania az eszközt, amikor profilokat váltani.

Ujjlenyomat -érzékelő

Egy másik fantasztikus új kiegészítés az ujjlenyomat -feloldó érzékelő. A telefon zárolásakor kevesebb, mint egy másodpercbe telik, amíg az érzékelő kinyitja és készen áll a használatra. Akárcsak az iPhone-hoz, biztonsági másolatot kell készítenie az ujjlenyomat-érzékelőnek egy szabványos képernyőnzárral, de úgy tűnik, hogy bármi is használja az OnePlus-ot, ez egy találat.

Oxigén operációs rendszer

Az OnePlus hozzáadta saját házon belüli szoftverét, az úgynevezett Oxygenos, a CyanogenMod eldobása a tavalyi zászlóshajóból. Az Oxygenos az Android 5.1 használatával lélegzik, és ez egy nagyon tiszta bőr, minimális extra funkciókkal, például gesztusokkal, hogy megérintse a képernyőt, hogy felébreszti, vagy rajzoljon egy kört a képernyőn, hogy elindítsa a bütyköt, és a képernyőn megjelenő navigációs gombok közötti cseréléssel szemben, szemben A képernyő alatti kapacitív gombok használata. A OnePlus is tartalmazza a saját házon belüli bütyök alkalmazását, amely minden bizonnyal a lehető legjobban kihozza az érzékelőt

A polc

A legnagyobb kiegészítés az, amit az OnePlus „polcnak” hív. Amikor a kezdőképernyőn balra csúszik, látni fogja egy olyan területet, amely összegyűjti kedvenc névjegyeit és sok használt alkalmazást, attól függően, hogy milyen gyakran használja. Az OnePlus szerint ez meghosszabbítja a polc funkcionalitását, az idő múlásával,

5 oka annak, hogy ne vásárolják meg a OnePlus kettőt

Véleményem szerint most itt van 5 oka, hogy miért nem válassza ki a OnePlus kettőt, de végül a választás a tiéd.

Az NFC hiánya

Az egyik legnagyobb gondom az, amikor egy eszköz egy „zászlóshajó gyilkos” márkájú, akkor általában a zászlóshajó tulajdonságainak szimulálására szolgál, de kisebb áron. A vezeték nélküli fizetés és a kifizetések növekvő tendenciája az NFC -n keresztül, valamint elveszítik a képességét, hogy kapcsolatba lépjenek a piacon működő vezeték nélküli eszközökkel és hangszórókkal, amelyek az NFC -n dolgoznak. Tehát az NFC hiánya a OnePlus Two -nál lényeges engedés számomra.

Al-par LCD kijelző

Egy olyan telefon, amely olyan funkciókkal büszkélkedhet, mint a kettő, a kijelzője középszerűségtől szenved. Ha nem megyek el, hogy mondjuk az AMOLED vagy az IPS kijelzőt, inkább az egyszerűbb LCD -kijelzőhöz való részvétel valóban befolyásolja az eszköz megjelenését és működési hangulatát. A gyártók manapság 2K vagy akár 4K kijelzőt választanak a kézibeszélők számára, ugyanolyan ártartományban, mint a OnePlus kettő.

Meghívó rendszer

Annak ellenére, hogy a OnePlus azt állította, hogy az eszköz megszerzése sokkal könnyebb és kevésbé nehézkes lenne ahhoz képest, amikor a OnePlus One tavaly elindult, ez még mindig azt jelzi, hogy egyébként is jó ideig kell várnia, hogy kezét az újonnan elindított OnePlus -ra kapja. Két. És mivel már közel egy millió ember már regisztrált, azt mondom, hogy ez Gnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *