Menu Close

Töltse le az Omni Rom Stock háttérképeket

Omni ROM, amely az egyik sokkal kiemelkedő, egyedi gyártású ROM-ok, amelyek a piacon kínált egyedi gyártmányú ROM-ek között szerepelnek, amelyeket éppen bevezettek a jelenlegi verziónak, amelyet Omni ROM-nak neveztek el. 8.1. Ami az Omni ROM 8.1 bevezetését illeti, az aktuális ROM verzió az Android jelenlegi verzióján alapul, amely az Android 8.1 Oreo, amely az Android 8.0 Oreo tetején lévő karbantartási kiadás, amelyet a Google a tavalyi év végére kiadott. –

Ami az Omni ROM 8.1 -et illeti, az Omni ROM legfrissebb verziója magában foglalja az összes olyan funkciót, amely az Omni ROM korábbi verzióiban található, az Android 8.1 Oreo összes funkciója mellett több. Az Omni ROM -mal kapcsolatos jelenlegi háttérképekkel kapcsolatban az Omni ROM 8.1 háttérképei vannak, valamint alulról letöltheti a készülékére.

Töltse le az Omni Rom Stock háttérképeket

Az egyre népszerűbb Omni ROM mögött álló tervezők nemrég feltárták az Omni ROM jelenlegi verzióját az Android 8.1 Oreo alapján, amelyet Omni ROM 8.1-nek neveznek. Az Omni ROM 8.1 jelenlegi verziója most már olyan kiemelkedő eszközök támogatásával készül, mint a OnePlus 5, a OnePlus 5T, a Pixel, valamint a Nexus eszközök, beleértve mások is.

Ami az Omni ROM 8.1 kiadását illeti, a ROM szintén tartalmazza a legtöbb jelenlegi állomány háttérképet, amelyeket a Team Omni ROM készített az aktuális frissítéshez. Az Omni ROM jelenlegi verziójával összességében 22 háttérképet tartalmaz, amelyeket a készüléken kínálnak, amikor a készüléken villog.

Az Omni ROM 8.1 -hez tartozó 22 háttérkép mind a Omni ROM logójával készül, valamint különféle színeket és stílusokat tartalmaz. Ezenkívül ezek közül a háttérképek közül néhány úgy jön létre, hogy illeszkedjen a Pixel és a OnePlus eszközök kedvelőinek jelenlévő AMOLED képernyőkhöz.

Ezeket a háttérképeket teljes HD felbontással, valamint a háttérképeket 1080 x 1900 pixelben kínálják, a 2160 x 1920 pixel mellett, ami azt jelzi, hogy a 18: 9 elem arány mellett kompatibilisek a 16: 9 elemi arány képernyőjével. kijelzők.

Most megnézheti, hogy letöltheti ezeket a háttérképeket a készüléken, itt, ahogyan az alábbiakban csatlakoztattuk őket. Ezeknek az állomány háttérképeinek letöltéséhez, mikor, valamint az eredeti minőségben, akkor az alábbiakban az alábbiakban a letöltési linkek szakaszában linkelt ZIP -adatok letöltése, valamint az okostelefonra vagy a PC -re történő kibontásukra van szükség.

Linkek letöltése

Omni-Rom-Stock-Wallpapers.zip | Tükör

Letöltés is:

Az iPad 2018 tőzsdei háttérképek

Lineageos 15.1 Stock háttérképek

Feltámadás remix állomány háttérképek

Huawei P20 Lite & Nova 3E Stock háttérképek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *