Menu Close

Fix 1604, 1600 Hiba Az iOS 4 testreszabott firmware során visszahozza a dallamokat

Néhányan felfedezték a frusztráló 1604, 1600 hibát, amikor visszaállítják az iOS 4 testreszabott firmware -t az iTunes -ban, amelyet a PWNAGetool 4.0 vagy 4.01 felhasználásával fejlesztettek ki. Az aggodalomra okot adó hiba valamire néz ki.

Lehet, hogy az iPhone “[az Ön iPhone]” nem lehet visszaállítani. Ismeretlen hiba történt.

Az itt közzétett megjegyzésekkel felfedeztem ezt a javítást, amelyet az egyik látogatónk közzétett, és azt hittem, hogy meg kell osztanom mindannyian. Még nem próbáltam ezt, mivel soha nem kaptam meg a hibát, azonban ha hibát kapott, akkor értsük meg, hogy az alábbiakban közzétett utasítások javítják a problémát.

A Carlos Leopoldo által közzétett utasítások a következők:

A 1604 iPhone javításának lépései visszahozzák a hibát:

1. Nincs szükség az iTunes vagy bármi újratelepítésére. Tartsa pontosan ugyanazt a verziót, amelyet korábban használt a visszahozáshoz vagy a biztonsági mentéshez.

2. Győződjön meg arról, hogy az iPhone leválasztva van -e a számítógépétől, valamint hogy az iTunes bezárt -e.

3. A 1604 iPhone javításának lépéseinek való megfelelés visszahozza a hibát a Windows XP -specifikus, ha Mac felhasználó vagy, akkor valószínűleg meg kell találnia a mappákat, mivel nem vagyok biztos benne: Lépjen a C mappába: \ Dokumentumok, valamint a beállítások \ \ Alkalmazás Data \ Apple Computer \ iTunes \ iPhone szoftver alkalmazás frissítéseihez használja. Látni fog egy vagy sokkal több fájlt. Vágja le és illessze be őket valahol másutt. Ne törölje azokat a helyzetben, a lépések nem működnek az Ön számára, továbbra is másolhatja őket a mappába. Felfedezheti felhasználónevét egy Ctrl-Alt-del készítésével. Ha valahogy nem tudja felfedezni a mappát, akkor valószínűleg rossz egyéni könyvtárban van.

4. Mutassa be az iTunes -ot, és tegye iPhone -ját gyógyító módba. Lásd ezt a rövid cikket, amely arról, hogy nem tudja visszahozni az iPhone -t, pontosan arról, hogyan lehet az iPhone gyógyító módba helyezni.

5. Folytassa a Bring Back -et, valamint az iTunes letölti a frissítést online. Ha alacsonyabb verzióra csökken, hajtsa végre a 3. lépést, és csak azokat a firmware -adatokat hagyja el, amelyekre le kell dinnytu. Kattintson duplán az adatokra, valamint az iTunes megkezdi a visszaállítást.

Kérjük, ossza meg velünk eredményeit az alábbi megjegyzés szakaszban. Kösz.

Hasonlóképpen is szeretné ellenőrizni:

Az Egyesült Királyságban, Franciaországban és Kanadában kínált iPhone 4 feloldott iPhone 4

Hogyan lehet kinyitni az iOS 4 -et az UltraS0W -vel, valamint a Blacksn0W -vel a 05.13.04 alapsávon

Hogyan lehet börtönbe kerülni az iOS 4.0 -t iPhone 3GS -en, iPhone 3G -n, valamint az iPod Touch 2G -t a RedSN0W, a PWNAGetool 4.0 felhasználásával (Windows)

Megfelelhet velem a Twitteren, vagy csatlakozhat a Facebook FanPage -hez, hogy naprakészen tartsa magát a legutóbbi börtönbüntetésről, valamint a kiadások felszabadításáról.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *