Menu Close

Hogyan lehet megváltoztatni a hang hangmagasságát egy online telefonhívás közben az iPhone -on

A Cydia Store egy furcsa és fantasztikus csípés, alkalmazások, valamint a témák, amelyek mindegyike kifejlesztett, hogy az iOS -t csak ilyen kicsit megtapasztalják Sokkal élvezetesebb. Miközben rengeteg vallja a szoftver meglehetősen hiányos funkcionalitásának javítását, mások csak azért vannak ott, hogy az iOS-t egy kicsit szórakoztatóbbá tegyék, valamint a VoiceChanger-t, egy új módosítást, amely lehetővé teszi a saját hangjának megváltoztatását, amikor ügyeljen, esetleg alá tartozik. Ez a kategória. Nagyon sok széles körben ismert karakter hangon választhat, becsaphatja jó barátait abban, hogy azt hitte, hogy egy törpével, sötét uralommal vagy akár rumpelstiltskin -vel beszélgetnek, mint ha ez nem egy nagy vicc fogalma, ez nem a te fogalma, Akkor, nos .. nincs humorérzéke!

Az App Store -nak sok alkalmazása van, amelyek lehetővé teszik a hangzajának hangzajának módosítását szinte, bármi is, amire tetszik, de a hangos technika lenyűgöző, az az igazság, hogy lehetővé teszi az audio feldolgozásának képességét. Ez azt sugallja, hogy ügyeleten belül lehet, és beszélhet az egyik jó barátjával vagy háztartási tagjával, valamint az alkalmazás továbbítja, amit a különféle hangok egyikében áll.

Azok, akik örömmel szeretnének örülni a módosításnak, követelmények kell lennie, hogy iPhone 4/4S/5-et ringatjanak, mivel ez nem működik az iPhone 3GS vagy annál idősebbeknél, valamint szintén szükség van iOS 5-ös vásárlásra, hogy a hangját működtesse. morfáló varázslat.

2,99 dollárnál meglehetősen drága egy olyan módosítás számára, amelyet csak szórakozásból kell felhasználni (nem javasoljuk, hogy senkinek nélkülözhetetlen legyen, és hogy a legszebb Smurf benyomást nyújtsuk), mindazonáltal még mindig nagyon szórakoztató.

Kipróbáltuk magunknak itt, itt, a Redmond Pie -nál, és ez valóban sokkal jobban működik, mint gondolnánk. Mivel a tervező a jövőben sokkal több hangot ad hozzá, akkor még jobb, ha még jobb, tehát ha bekapcsolódni akar, akkor azt felajánlják, hogy a Best Bigboss tárolójától vásároljon.

Ha a tréfa hívások rajongója vagy, és még inkább, ha megérti valakit, aki nem, akkor rendkívül javasoljuk, hogy ezt a módosítást próbálja meg, és ha ezt megteszi, feltétlenül hagyja el, hogy távozzon Gondolatait, valamint az alábbi megjegyzéseket!

Feltétlenül ellenőrizze az iPhone Apps galériánkat, valamint az iPad Apps Galériát, hogy sokkal több alkalmazást nézzen meg iPhone -jára, iPadre és iPod Touch -ra.

A Twitter -en betarthatja velünk, hozzáadhat minket a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és a Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *