Menu Close

A Nexus One EPE54B Android 2.1 frissítése kiszivárogtatva

Új Android 2.1 frissítést szivárog. Az utolsó kiszivárgott ERE36B -vel összehasonlítva a kernel és a rádió változatlan marad, míg a System/Framework/*, a System/APP/*. APK és OTACERTS.ZIP új változások vannak. A ROM kernel verziója 2.6.29-01117-G4BC62C2 Android-Build@Apa26 #1, míg az alapsáv verziója 32.26.00.24U_4.04.00.03_2.

Ha azt remélte, hogy a Flash Player ebben a felépítésben, akkor csalódni fog, mivel a Flash nem szerepel ebben az építkezésben. Ha flash -ot akar, akkor a kiszivárogtatott HTC Desire ROM a Nexus One -hoz. A Flash Player 10.1 for Androidot hivatalosan a tervek szerint adják ki valamikor idén.

Kipróbáltam ezt a ROM -ot a Nexus One -on, és találtam néhány teljesítményjavítást, de nem sokat. A telepítési eljárás egyszerű és egyenes. Egyszerűen menjen tovább a Modaco fórumokra, hogy letölthesse ezt a frissítést, és telepítse azt az itt közzétett lépéseket. A közzétett lépések az ERE27 frissítésére vonatkoznak, de ezeknek is alkalmazhatónak kell lenniük egy másik új frissítésnél is.

Tudassa velünk, hogyan ment a frissítés az alábbi megjegyzés szakaszban.

Ön is szeretné megnézni:

Hogyan lehet javítani a 3G problémát a Nexus One -on

Hogyan lehet lehetővé tenni a Nexus One -on való kötést

Hogyan lehet gyökerezni a Google Nexus One -t az Android 2.1 -en

Hogyan lehet kinyitni a Google Nexus One Bootloader -t

Engedélyezze a multitouch -ot a Nexus One Web böngészőben

Köveshet engem a Twitteren, vagy csatlakozhat a Facebook rajongói oldalunkhoz, hogy frissítse magát az Android telefonok legutóbbi összes oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *