Menu Close

Az AirPlay 2 végül engedélyezve van az iOS 11.3 és a TVOS 11.3 Betas

-on, ha elmulasztotta, az Apple nemcsak hivatalosan bevezetette az iOS 11.3-ot, hanem a platform kezdeti kiadásának első kiadási verzióját is kiadta a fejlesztők számára.

Azok, akik megragadták a lehetőséget a béta telepítésére, azonnal megállapították, hogy mind az iOS 11.3, mind a TVOS 11.3 újból bevezeti az AirPlay 2 támogatását.

Az AirPlay 2 integrációja és támogatása azt jelzi, hogy a felhasználók többszobás, több eszköz audiorendszereket állíthatnak be otthonukban, mindaddig, amíg azok az eszközök, amelyeket használni akarnak, vagy iPhone, iPad, Apple TV 4, vagy Az Apple TV 4K IOS 11.3 vagy TVOS 11.3 futtatása. Ez azonnal lehetővé teszi azoknak a felhasználóknak, hogy zenét közvetítsenek az otthoni több Apple TV -telepítésre egyetlen iPhone -ról vagy iPad -ről, az iOS 11.3 telepítésével. A kiadás azonnal beállítja a felhasználókat, hogy a zenét több Apple TV -re egyidejűleg közvetítsék.

A TVOS 11.3 telepítése egy kompatibilis Apple TV -egységre egy olyan utasítást is tartalmaz, amely felkéri a felhasználót, hogy adja hozzá ezeket az Apple TV -ket az otthoni HomeKit élményhez. Ennek a folyamatnak a részeként a felhasználót arra is felkérik, hogy válassza ki, melyik helyiségben található az Apple TV, amely sokkal könnyebbé teszi a felhasználó számára, hogy egy bizonyos helyiségben zenét öntsön egy bizonyos egységbe.

Miután ez a folyamat befejeződött, az Apple TV jelen lesz, amely rendelkezésre álló hardverdarabként jelenik meg közvetlenül az otthoni alkalmazásban.

Az egyik dolog, amely valószínűleg arra készteti a felhasználókat, hogy végül frissítsék az iOS 11.3 -ra, az, hogy az AirPlay 2 csak olyan eszközökön érhető el, amelyek valójában az adott firmware -t futtatják. A telepítés után támogatást nyújt az olyan funkciókhoz, mint a többszobás audio és a pufferolás jobb kezelése, miközben a táptalajt az eszköz-eszközről az AirPlay 2 protokoll segítségével sugározzák.

Valószínű, hogy ez az Apple azon tervei, hogy lassan újból bevezetik az Airplay 2 -et, és támogatást nyújtanak további eszközök számára, amikor a protokoll hivatalos kapacitással kerül ki. Az AirPlay 2 -et eredetileg a kezdeti iOS 11.0 kiadás részeként jelentették be, de késett, mivel eddig még nem volt készen a legfontosabb időre – azaz az iOS 11.3 -ban található.

Érdekes, hogy amikor az Apple HomePod jövő hónapban elindul, akkor nem nyújt azonnali támogatást a többszobás audio számára, amelyet sok felhasználó a hardver megvásárlásának egyik meghatározó okának tekinti. Az Apple tagadhatatlanul kinyitja ezt a funkciót egy jövőbeli HomePod frissítés során, de nincs arra utaló jel, hogy mikor fog ez megtörténni.

(Képhitel: Reddit)

Ön is szeretné megnézni:

iOS 11.3 Beta 1 kiadási megjegyzések, változások, jellemzők: Minden új egy helyen új

Töltse le az iOS 11.3 béta 1 OTA -t konfigurációs profilfájl segítségével fejlesztői fiók nélkül

IOS 11.2.5 Jailbreak frissítés: IOS 11.2.1 Kernel kiaknázás, amely börtönbreak -t okozhat

Töltse le az iOS 11.3 béta 1 IPSW linkeket, OTA frissítés új Animoji, Imessage Business, tovább

Töltse le az iOS 11.2.5 végleges IPSW linkeket, OTA frissítést az iPhone -hoz, iPad, iPod Touch készülékéhez

LE DOWRADE IOS 11.2.5 – 11.1.2 Jailbreak célokra lehetséges?

Jailbreak iOS 11.2.5 / 11.2.2 / 11.2.1 az iPhone -on és az iPad -en [Állapotfrissítés]

Jailbreak iOS 11/11.1.2 az iPhone X, 8, 7, iPad liberios segítségével [frissítve]

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web minden aktuálisján.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *