Menu Close

Gyűrű az új évben DIY Bagpipes

Korán korán a pandémiában, amikor az emberek nem biztonságosak a teljes Hazmat számára, hogy menjen ki, valamint használt gumi kesztyűt az élelmiszerboltba? Ez csak nekünk volt? A lényeg, hogy mi biztosan nem egyedül rendelkező feleslegben latex kesztyű maradt, valamint a szánalmasan kevés hasznosítja őket eltekintve a szokásos – bruttó feladatokat a ház körül, valamint hogy kéz alakú jégkocka.

Nos, itt van valami kicsit szórakoztatóbb: DIY BAGPIPES. Nem számít, hogy pontosan hogyan érzi magát az látszik az általuk gyártott, a módszernek, hogy duda munka elég érdekes. A szünet után beágyazott videóban [Charlie Engelman] pontosan megmutatja nekünk, hogyan működik, és összehasonlítja őket a szaxofonos Kenny G bit jazz szájjal.

Nézze meg, Mr. G lehet körkörös lélegezni, ami azt jelzi, hogy tartsa meg a jegyzetet mindaddig, amíg akar. Alapvetően képes megtartani a levegő tartalékát a szájában, hogy játsszon a dolog, miközben ugyanabban az időben inhaling új levegőt.

Ha ezt visszahozzuk a Bagpes-ba, a húgyhólyag hasonlít Kenny G szájához. Mindig levegőből áll, így állandóan felszabadítja a levegőt a zajcsövekkel. A kesztyű cső helyzetében a kesztyű a húgyhólyag, valamint a csövek ivószálakból készülnek. Ellenőrizze, hogy a szünet után – úgy véljük, hogy a zaj sokkal sokkal tolerálhatóbb, mint a valódi bagpipes.

Láttuk a tipikus otthoni termékekből készült zsákpipeket (ha úgy gondolja, hogy egy pár műanyag felvevő, hogy tipikus otthoni elemek legyenek), valamint hogy ugyancsak láttuk az eredeti zacsipes go elektromechanikus.

Köszönöm a tippet, [Keith]!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *