Menu Close

Töltse le az iPhone 7/7 Plus háttérképek csomagját

Az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus háttérképek statikus, nem életű verzióját letöltheti az Apple iPhone 7 hivatalos oldalán elérhető műalkotások alapján. Alapvető fontosságú megjegyezni, hogy az Apple valamilyen oknál fogva nem tartalmazza ezeket a szállítási eszközök részeként.

Most, hogy az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus a világ minden tájáról kezdi a korai alkalmazottak kezébe kerülni, a kezdeti jelentések pozitívak, hogy az Apple -nek újabb győztese lehet a kezén, annak ellenére, hogy sok azt sugallja, hogy a 2017 lehet az a év, hogy megszerezzék egy évet iPhone, az eszközzel, hogy a következő év 10. születésnapját ünnepelje.

Az egyik dolog, ami általában akkor fordul elő, amikor új okostelefonok megjelennek, az legyen az iPhone vagy az egyik jelenlegi Android zászlóshajó eszköz, az az, hogy minden új, első fellendülési háttérkép, amelyet reklámozására használnak, az interneten találják meg az utat. Noha általában kevésbé lehetnek inspiráló, vagy csak egyenesen csúnyaak, az Apple által az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus webhelyén használt személyek valójában meglehetősen szépek. Ha semmi több, akkor minden bizonnyal meglehetősen színesek.

Mind az ötöt felhasználható háttérképgé alakították át, és mindenki számára online, hogy élvezhessék, és bármilyen okostelefonnal használhatók, és nem csak iPhone 7 vagy iPhone 7 Plus segítségével.

Az összes háttérkép 1242 × 2208 natív felbontású, és a szemünknek meglehetősen bájosnak tűnik. Ha iPhone 7 vagy iPhone 7 Plus háttérképe van, előfordulhat, hogy nem kapja meg a képzeletbeli új cam -beállítást, vagy hogy az A10 CPU, de ki azt állítja, hogy nem lehet saját eszköze, legalábbis úgy néz ki, mint egy vadonatúj zászlóshajó iPhone, a Az Art Apple felhasználja azok népszerűsítését?

Nem mi, ez biztos!

Az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus ma eladásra került a Globe jelentős részén, és az elkövetkező hetekben is eléri az országokat. A készletszint azonban problémát jelent, tehát ha nincs olyan új iPhone, amely a kezében van ideális, akkor lehet, hogy sajnos egy kis várakozást kell kitisztítania.

Töltse le az említett háttérképeket a Mega Mirrorból. [Tükör]

[Köszönet Jonathannak, hogy elküldte ezeket!]

X1 frissítés: A Twitter felhasználó @AR72014 kiadott egy nem hivatalos háttérkép -csomagot az iPhone 7 -hez, amely megfelel a színeknek, amelyek a kézibeszélők hivatalosan elérhetőek az Apple -től. Ide tartozik az ezüst, a fekete, a jet -fekete, az arany és a rózsa arany.

Ön is szeretné megnézni:

iPhone 7 vs iPhone 7 Plus vs 6s vs 6s Plus vs SE [SPECS összehasonlítás]

iPhone 7 Plus vs Galaxy S7 Edge vs Note 7 [A specifikációk összehasonlítás]

iPhone 7 Jet Black vs fekete szín összehasonlítás / különbség

Írja be a DFU módot az iPhone 7 vagy az iPhone 7 Plus rendszeren, itt van

iPhone 7 tartósság: Scratch and Bend Test [Video]

iPhone 7/7 Plus vízálló és csepp teszt

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy naprakészen tartsa magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web minden aktuálisján.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *