Menu Close

iOS 8.3 Beta 1 letöltés iPhone és iPad

Wow! Ez éppen be van kapcsolva. Az Apple nemrégiben kiadta az iOS 8.3 Beta 1 letöltését iPhone, iPad és iPod Touch számára. Az iOS 8.2 szintén béta módban marad, ebből a Beta 5 -et csak egy hete adták ki.

Ha még több bizonyítékra volt szükség arra, hogy az Apple valóban fokozza az iOS kiadási ciklusát, akkor a kiadás előtti iOS 8.3 béta-t a fejlesztőknek meg kell erősítenie ezt a fogalmat. Miután a közelmúltban az iOS 8.1.3 letöltését a végfelhasználóhoz tolta, az iOS 8.2 jól marad a béta programjában, amelyet látszólag a következő hetekben kiadásra terveznek. Mindezek mellett a Cupertino nemrég tolta az iOS 8.3 első bétáját a regisztrált fejlesztőknek.

Az iOS 8.2, amint azt most már tudjuk, szerves részét képezi az Apple Watch bevezetésének, egy olyan terméknek, amelyet Tim Cook javasolt, áprilisban a szállításhoz. A nézet felhasználóinak önálló alkalmazásával az örökbefogadási arányoknak olyan magasnak kell lenniük, mint valaha, mint valaha, mint a tech világ az Apple Smartwatch felett, de amint ez a béta mutató bemutatja, a Mac Maker már előre néz mi a következő lépés.

Az iOS 8.3 béta cikkellele nem ad túl sokat, bár az Xcode 6.3 kíséretében érkezett a Swift 1.2 verziójával. Mivel forró a sajtóban, még nem volt esélyünk arra, hogy megfelelő tesztfutást adjunk magunknak, de ha egyszer megvan, egy rövid cikk lesz a nagy változásokról és a potenciális hibákról.

Az egyik olyan tulajdonság, amely az alku részét képezi, azonban a továbbfejlesztett, vezeték nélküli CarPlay támogatás az autók számára, amelyek támogatják azt. Ha a ábrázolás szerint az autója tartalmazza a kormánykerék vezeték nélküli gombját, akkor rögzítheti a készüléket, mintha vezeték nélküli hangszórókat szkennelne. Ez ismét még inkább elősegíti a “csak működik” gondolkodásmódot, amelyet az Apple rendelkezik, és bár Carplay megtette, ha bocsánatot fog bocsátani, egy kis hátsó ülés, mert az Apple View és hasonlók miatt indulás, ez az új, ez az új Az integrációnak csak egy kicsit kellemesebbé kell tennie a tapasztalatát.

Tehát, felajánlotta, hogy regisztrált fejlesztő vagy, továbbléphet és telepítheti az iOS 8.3 béta legjobbat. Az a tény, hogy az iOS 8.2 jelenleg a BETA -ban is, azt jelenti, hogy sokkal több teljesen ingyenes iOS -eszköznek kell lennie, ha mindkettővel lépést szeretne tartani, különben el kell hagynia az iOS 8.2 Beta 5 letöltését.

Köveshet minket a Twitteren, hozzáadhat minket a köréhez a Google+ -on, vagy kedvelheti a Facebook oldalunkat, hogy frissítse magát a Microsoft, a Google, az Apple és az Web legutóbbi legutóbbi oldalán.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *